Pokušaj izbrisati sve AV i FW koje imaš na kompu.
problem: iz windowsa pokrenem instalaciju novih win jer zelim na upgrade, pri pocetku instalacije kod kopiranja fajlova na c disk dobivam poruku da iskljucim AV i instalaicja se prekine...napominjem da je AV iskljucen, pogasila sam sve druge programe, komp je cist od virusa i drugih bestija, pa sto mogu jos probati?
Pokušaj izbrisati sve AV i FW koje imaš na kompu.
jesam nista
Probaj ovak:
Restartaj komp, u BIOS-u stavi bootanje s CD-a i slijedi postupak....
Ukratko:
Ak imaš SATA stisneš F6 kad ti to veli, poslije imaš instalaciju SATA drivera s diskete, onda F8 i kad ti nađe stare Windowse na disku ideš na Repair, a ne na novu instalaciju... Dalje slijediš postupak....
P.S.
Čemu Upgrade, kaj dobivaš????
upgrade mi se uopce ne svida, samo shebe windowse da sporije rade, samo format, format format...instal new windows i to je![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ne bih na format jer se radi o suprugovom laptopu, da je "moj moj" vec bih se odvazila, windowsi su stavljeni pri kupnji laptopa i ne vidim da je dobio s njima ikakve drivere i cd-e osim rescue cd-a, to je razlog sto bih isla na upgrade umjesto formata jer su neki lijevi windowsi a i logon je onaj prastari ko u 98ici
Kod odabira za backup drivera ima 3 opcije:
1. bckp all the third party drivers
2.all the drivers
3.drvrs 4 specified devices
koja je razlika u 1 i 2? sto spada pod third party devices?
ok, ali sto spada pod third party devices moilm?
Zadnji uredio daspei : 16-01-2007 u 00:13
Najbolje ti je da s neta skineš sve najnovije drivere za sve što imaš na laptopu (grafiku, zvuk, modem...... ili šta već) i onda format - new instalation...
To ja uvijek napravim i to je najbolje rješenje... Kao što je već rečeno, upgrade ti samo još toga natrpa i samo ti uspori komp, poje... registrije i sve je još gore....
I onda nasnimiš sve po redu i kak spada, staviš samo ono kaj ti treba....
A u ostalom, kad staviš windowse, ideš add new hardware i imaš opciju da skineš drivere s neta.... sam ti sve nađe i nemaš problema s ničim....
Hm, pokusavam uci u bios da mis e podesi boot sa cd-a ali mi ne da samo odmah produzi na loading windowsa a i dok stiscem DEL pisti!!!! Ovo mi se nikad jos nije dogodilo...
Probaj sa F2 ...![]()
pogledaj sa everestom koje komponente imas i skidaj drivere sa neta prije instalacije windowsa..
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks