Da, i mene zanima jel ima neki nasljednik..
Pricalo se i o nekim slikama SX2.. ali nista..
Ja sam trenutno na N3230.. ali SX1 jos uvijek stoji u ladici..
Nek stoji![]()
Pozdrav svima koji me znaju!
(kao da te teta na Lotu pita koga ćeš pozdraviti:-)
Pitam se što ovi iz Acer Siemensa, ovaj Benq Siemensa sada nude na mjesto SX1.
Eto nekidan sam dobio u ruke i ovaj tanašni samsung i naravno kad sam trebao prebaciti kontakte iz sx pa sihronizirati sa p910 pa još to sve u ovaj zadnji - shvatio asm da to treba odraditi vrlo polako (upaliti mrouter, ugasiti mrouter, pa SE-ov servis dognuti, i onda najlakše - bluetooth za samsung....)
Anyway, vidim Bq-Siemens P51 ali ne vidim Symbian unutra...
Pozdrav!
Gleep!
Da, i mene zanima jel ima neki nasljednik..
Pricalo se i o nekim slikama SX2.. ali nista..
Ja sam trenutno na N3230.. ali SX1 jos uvijek stoji u ladici..
Nek stoji![]()
--
. [Lejzermaster]
BS-a neće više biti u našim krajevima najvjerovatnoje tako da nećemo vidjet niti jedan nihov proizvod, a i BS je izjavio tamo negdje na početku spajanja benqa i siemensa, da oni neće prizvoditi više niti jedan symbian telefon već se okreću prema microsoftu
SX2 -taj bi telefon možda zaživio da siemens nije bio u gubitcima
Benq-Siemens je objavio bankrot, pa ne vjerujem da ćemo uopće više vidjet od njih nove mobitele...
Baš me zanima di je završio taj concept ...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
nekakav nasljednik bi mogao biti sxg75 no ni do koljena sx1.
SXG nije nasljednik po nicemu osim tome SX u imenu, a P51 je PPC pa mi nekako ne ide u tu S60 smart koncepciju.
No FSC (Fujitsu Siemens Computers) ima recimo T830... Opet slican P51.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Tako je. SXG75 je kao nekakav nasljednik SX1, tako je nešto i pisalo na testu, mislim baš u Mobilu. Ali, ne radi na Symbian platformi.
Uf, ljudi, ovaj SX2 bi ih još brže "gurnuo" u bankrot! Ste vidjeli razmještaj tipki...
Siemens je izbacio samo jedan jedini smartphone (SX1), koji je još uvijek jako dobar Symb. Iz te dosljednosti (npr. Nokia ih izbaci 3 mjesečno), dižem kapu Siemensu i žalim što idu s pozornice ostavljajući nas u raljama "nemilosrdne" Nokije, pa i nekih ostalih.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Na tržištu ne opstaju najbolji nego najsnalažljiviji, nažalost.
I Beta i Video2000 su bili bolji od VHS-a, ali je VHS bio najsnalažljiviji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks