da znam
Ne funkcionira mi funkcija SEARCH na Mobil forumu! Da li se i vama dogadja isto? Probao sam na nekoliko razlicitih kompaca - isto!! Uvijek poruka da je upisana rijec prekratka (ispod 4 znaka). A nije...
da znam
Cekamo VB3
Forumaš godine :)
problem je nastao prilikom seljenja sa avalona na euroarcove servere. joker i ja smo pokšavali riješiti taj problem, al smo obojica ispali blesani jer nismo skužili kaj ne štima.
ukratko, kad smo digli kopiju foruma s kopijom baze, sve je proradilo. ali, zbog sustava prijevoda ove verzije i instaliranih hackova, nismo mogli samo tako prijeći na tu verziju nego smo s nadom čekali da vB3 'uskoro' dolazi. i to uskoro se produžilo na već dobrih 9 mjeseci čekanja
ali to je sad pitanje dana, u veljači bismo trebali na vB3 i iskreno se nadam da neće biti tih problema, ili ćemo na par dana morati zatvorit forum i skemijat da sve radi a da nemamo rupu u postovima. ta opcija definitivno jako fali zbog svih novih članova na forumu.
Pa hvala na informaciji, sad bar znam u cemu je kvaka! Strpit cemo se do Valentinova!!
Ispravljam se. Sve je ok. Ali i dalje ne radi. Ne znam u ćemu je problem. Možeš pogledati i ovako
http://cafe.mobil.hr/search.php?acti...&query=siemens
...e pa onda čekajmo VB3...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks