A gledaj, prvo ovo će odma biti zatvoreno.. A drugo, dobili su bann jer su se svađali stalno.. To se nesmije tu, piše u pravilima..
pa ljudi koji vam je ku... kaj u zadnje vrjeme samo bannte ljude kakav je to način pa to je maltertiranje ako netko nešto nekamo krivo zabunom napiše vi njemu odam ban pa to nije nacin prvo bih ga trebali upozoriti kolko se meni cini i premjestiti taj topic tamo di spada kaj vam je lorry kriv kaj je napisal krivi post napisal tamo di ne spada vi ste ga to trebali upozoriti i premjestititi tamo di spada i kaj sada vi imate od toga kaj ste njega bannali na 1 tjedan on može napraviti novi acc i opet isto i to nije rješenje ja sam siguran da nakon ovoga ce te i mene bannati ali ja sam to napisal da se malo skulirate
A gledaj, prvo ovo će odma biti zatvoreno.. A drugo, dobili su bann jer su se svađali stalno.. To se nesmije tu, piše u pravilima..
ima toliko foruma gdje mozete pisat krive stvari na krivom mjestu...
ovo je ozbiljan forum i ovdje se treba ponasat sukladno s pravilima
samo sto, ljudi to neznaju, a ti isti obicno neznaju ni kucni bonton
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Franjko... joj... e za ne povjerovat kako je netko uporan i ne moze shvatit da te se lako otkrit... mislim... pises glupost, dobis ban, otvoris novi nick, dobis ban opet, otvoris opet novi nick i sad se jos lazno prestavljas i branis sam sebe... pa naravno da ces dobit opet ban... covjece... a najlakse te je otkriti...
Ljudi ja priznam da sam otvorio novi acc i to ne 1 od kada ste me bannali otvorio sam ih 4 ovo je 4 i ja nikoga ne branim pa tako niti sebe, znam da je ovo ozbiljan forum ali ipak neke granice moraju biti.
I samo da kažem Administratorima da ove bezvezne accauntove koji se zovu franjko,hehehehehe i Lorry mogu izbrisati
hvala na razumjevanju
vidi ovako.Ti se buniš zato što je lorry dobio ban.Svađao se zato kaj su se neki bunili kaj otvara forume.Ja sam isto s lorryem i siemensom admin na tim forumima pa se ja nisam svađo jer mi je to glupo.Mora postojati neka granica.Sad češ pokupit trajan ban.
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Samo jedno pitanje, dok netko pokupi ban dali mu se on skida nakon nekog vremena i koliko mora proć?
There are no shortcuts in evolution.
Pa to ti ovisi na koliko dobiješ ban... (pogledaj malo tamo di su ljudili dobijali banove na koliko ih dobiju)
Jedino što se ne briše to da je član jednom (ili više puta) dobio ban, to ostaje negdje kod admina zapisano... Nije to ko sa bodovima na vozačkoj da se brišu nakon 2 god... (ili tako nekako)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Oj zivote koji lik
ja bi mu dao get a life award of the year
dobro da se ne rasplače
i onda jos otvori vise nickova , vjerovatno na istom IPu .
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Rasprava o radu moderatora je zabranjena u ovom dijelu foruma. Ne stvarajte anarhiju na forumu, nećete uspjeti!
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks