koliko si ga dugo punio? (koliko sati?)
Evo kupio ja M55 u mobitel shop-u sve lijepo po zakonu 1300 kn,i mislio sam sad nebi trebalo biti problema,ali.....Kupio sam ga jučer navečer i u roku 1 dana punio sam ga dvaput i sad mi se opet ispraznio.Znači,baterija mi je u prosjeku trajala 5 sati!I da,svaki put sam ga punio do maksimuma!Nek mi netko kaže da li je to tako slaba baterija,ili su to neki problemi u startu sa kapacitetom baterije i ako jesu da li oni nestanu i kada i o čemu se radi?A inače mob je stvarno super i jebački i nije mi žao nijedne kune,dao bi za njega i više!HVALA
koliko si ga dugo punio? (koliko sati?)
Pa punio sam ga oko 2 i pol sata uvijek!
To što baterija kratko traje si možda dijelom ti kriv... Ti trebaš prvi put kad ga staviš punit, pustit ga tako barem 12 sati, da se baterija pravilno "formatira". Oni u dućanima kažu da treba 16 h, a u njegovom priručniku piše 4-6. Uglavnom, kako god okreneš, ti si je pre malo punio. Sad neznam dal ćeš to moć posve ispravit, ali probaj ovako: Prvo posve isprazni bateriju, stavi je punit preko noći, (10-14 sati), opet je posve isprazni, pa puni 12 sati, to ponovi još jednom, i trebalo bi bit O.K.
da, kad kupiš novu bateriju ili mob, moraš ga staviti puniti bar 10-ak sati u komadu, i onda ga jedno 2 puta pustiti da se baterija skroz isprazni pa opet ga puniti 5-6 sati. Inaće se baterija neće dobro formirati...
maraschino - PTICICA
ljudi, bat mu traje 5h, a sa nepravilnim prvim punjnjem se nije moglo izgubiti toliko kapaciteta, po mojem misljenju je baterija kriva
...baterija je najvjerojatnije u pitanju...nemoguće da je samo zbog toga izgubito oko pola kapaciteta baterije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma možda je dijelom kriva baterija... Ja sam pred jedno godinu i pol kupio ericssona T66, prvi put sam ga punio 5 sati, baterija bi jedva izdržala 15 sati. Poslije sam ga par puta praznio i punio i sve je bilo o.k. Čuj "Eriscsson", tebi baterija ima garanciju pola godine, odi na servis i oni će ti reći šta trebaš napravit, možda ti i zamijene bateriju
E,a koliko vama inače drži baterija?Uz prosječno korištenje.A koliko kad ga ga recimo pošteno rapičite igricama itd?Ev napravio sam što ste rekli,odnio sam ga u vip i oni su ga poslali na servis,imam garanciju i kažu da će mi na servisu najvjerojatnije promijeniti bateriju.Šta kažete?
...meni ti,otprilike onako uz slanje oko pet poruka i 1-2 razgovora u danu baterija izdura 2 dana...a korištenje kamere,*deranje* po igrama,i dr. izdura max dan,dan i po...
...zašto *najvjerojatnije* zamjenit,pa moraju je zamjenit ako nije u pitanju druga stvar,tj. veći kvar...jesu ti rekli kad ćeš ga dobit nazad...
Pa dao sam ga 21. a rekli su za najviše 10 dana a vjerojatno prije.Hm,ako je tako malo sam razočaran,al nema veze,punit ću ga koliko treba jer je mob stvarno cool i istina je sve što kažeš za siemense,svaka čast majstore!Al mi je žao što sam ga morao odmah dati nisam ga ni pošteno isprobao.I sad su mi u vipu dali na zamjenu C35."S konja na magarca"
...ne brini,dobit ćeš ga nazad...dal planiraš kupovat kameru kojim slučajem...
...P.S.-i ja ludim jer čekam novi komp,treba mi stići idući tjedan,al se bojim da ne bi odužili...
A sto kazete vas dva na tipke od M55?
Ako si gladan pojedi nesto
Ako si prije m55 imao ericsson t66, tipke ti se čine fenomenalnim! To govorim iz iskustva... Potrebno se dan-dva naučit malo jače pritisnut tipku, ali poslije toga je posve ok. Ako želiš pisat poruke od 160 znakova za 10 sekundi kupi 3310... Na preklopnim je još teže, tipke su u ravnini kučišta, pa moraš zabijat prste u tipke...
ma ne mislim ja na to kad tipkas brzo sms poruke tipke se cuju tako glasno da ne moras ni ukljucivat onaj klik ili ton da bi cuo kad neku pritisnes,po meni previse se cuju ali previseeeee
Meni je to cool, nemoram uključivat "klik", koji inače uvijek uključujem...
...to mi i nije tako bitno...bile one glasne il tihe...kad mob imaš dva mjeseca (barem je to kod mene slučaj),zaboraviš na to...al zavisi,nisu svi ljudi jednaki...
Ma po meni su tipke na m55 očajne! A pogotovo sada kada ih usporedim sa t610 i s45i!
Jako loša kvaliteta, imao sa feeling da će mi ispasti. Nakon kratkog vrimena one mače tipke gube boju na rubovima....
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ja ga imam već 5 mjeseci, niš mi nije izgubilo boju...
Koja boja je moba?
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ona sivo-bijela, tipke su boje bakra, frend mi ima onog tamno sivog, ni njemu nisu izgubile boju... Koji je boje taj koji si ti vidio?
...moj je ovakav:![]()
...i nema problema ni sa tipkama ni sa ikakvom bojom...
@eminem jesil ti piso Mobilu kad?
...da,zašto...mislim prošli broj(#44),mj. studeni...
Eminem wrote:" kao prvo, moram vam reći da ste super i ostanite takvi! Redovno kupujem MOBIL i posjećujem mobil forum. A sad pitanje. Imam simens M55 pa me zanima mogu li se preko data kabela prebacivati slike s mobilmog telefona u računalo i obrnuto, te kolika je cjena kabela. Kolko dođe i kamera QuickPick 530?
Vaš vjerni čitatelj Josip
jesi ti to bio eminem?
Bookmarks