3g![]()
![]()
iliti umts
Kupio sam si K610 i super je telefon, preporucio bi ga svakome. Pa, ako ima netko neko pitanje o njemu, shoot here, pa bum odgovorio.
Ali i ja imam pitanje.
U gornjem lijevom uglu, desno od indikatora jakosti mreze, stoji mi neka ikonica, plavkasit cetverokutic, sa tri male plave elipsoidice u njemu.
Koji je to vrag?
3g![]()
![]()
iliti umts
utms ikona znači da mreža podržava utms sad neznam toćno dali podržava ali moja frendica isto tako plavo i porbao sam nazvati frenda koji isto ima utms ali ništa
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
A-hAA!
Znaci tako dakle... To je slicno onome kako ima onaj trokutic za GPRS iznad indikatora jacine signala mreze.
A, dali ja to mogu maknuti? To za UMTS. Makar deaktivacijom UMTS-a.
Možeš to maknuti...ja sam to imao i maknuo na P990, ali to su dva različita moba, pa ne znam kak da ti objasnim...uglavnom, idi u postavke i tamo negdje nađi postavke mreže i u tim postavkama mora biti opcija da ti prebaci na GSM bez 3G-a...ako ne koristiš videotelefoniju, isključi to jer ti to samo bezveze ždere bateriju...
Bom Chicka WahWah
Settings->Connectivity->Mobile networks->GSM/3G networks
@El Niño
Thanks! Mozda bi sam slucajno naletio na to. Mozda je kljucna rijec.![]()
Mene samo zanima zašto nitko ne čita one upute koje se nalaze u kutiji sa telefonom? Vjerojatno ima i opis što znači koja ikona u status baru i sve ostalo.
a vjerojatno je ljdima lakse pitat nekog nego citati.
Ne, cijeli manual sam pregledao. Nigdje nema lista ikona u service baru i objasnjenje. To sam dobio u jedan telefon, cini mi se da je Moto V300. Ili T630, ne sjecam se vise.
Tak da eto.
I btw, ne samo da je ovo iznad nesuspjeli pokusaj ironije, nego je cak u trecem licu napisan! Koji karakteri...
Hvala na odgovorima.![]()
odgovor pronaden -![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks