nokia izbacila cetiri nova modela srednje klase:
www.gsmarena.com/nokia-phones-1.php
nokia izbacila cetiri nova modela srednje klase:
www.gsmarena.com/nokia-phones-1.php
Da ljudi baš ne otvaraju sve nokia mobove, evo tih modela:
6290
preklopna nokia, 94 x 50 x 20.8 mm, 115g , 50MB interne memorije, utor za microSD kartice, 2 MPx kamera, 3G, Symbian OS, Series 60 UI...
6086
također preklopna, 92 x 46 x 23 mm, 6MB interne memorije, utor za microSD, VGA kamera, WLAN...
6300
candy-bar, 106.4 x 43.6 x 11.7 mm, 91g, 2Mpx kamera, nema infracrveno...
2626
104 x 43 x 18 mm, 91g , nema ic ni BT ni kameru... Biti će to jeftin model...
Od tih modela, zanimljivi bi mogli biti 6290 i 6300...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6290 mi je baš ok...čini mi se pun pogodak nakon 6131,puno mi kvalitetnije izgleda+symbian i 2mpx,barvo njoka![]()
IMHO najveci novitet ovdje je 6300, prvi tanki telefon od nokie. Izgleda odlicno.
Samo opet prokleta BL-4C u kombinaciji sa ekranom od 16M boja, taj nece izdrzat niti dan i pol kao ni 6131Pa zar je moguce da Nokia ne zna napraviti tanku bateriju koja nesto vrijedi?!
svi su ruzni![]()
ajde konačno i nokia da malo stanji te svoje mobitele...mislim na 6300![]()
to bi kao trebao bit neki odgovor na motorolu SLVR samo daleko je ova njoka ispred motorole.... morat će sa sad ovi malo više potrudit....:bunny:
6300
nokia u svom stilu mora nesto zbrljatifon nema stereo speaker !! prednji crni dio oko displaya je glatka plast kao i zadnji crni dio, pa ce se vrlo brzo vidjeti tragovi koristenja
metalni dio je takodjer vrlo podlozan habanju.. baterija, OPET stara i slaba !!! ono sto je prednost...usb, mini jack za slusalice... sve u svemu mix kao i na svim nokias modelima
i nikako mi nije jasno zasto to rade...kao da ekipa koja radi na dizajnu i krajnjem proizvodu ne moze nauciti iz starih gresaka i losih poteza !! zar nebi bilo bolje kada bi crni dijelovi bili matirani i on kvalitetnije plastike....a metalni dijelovi ok legure koja nije toliko podlozna habanju.. kada bi glavna tastatura imama blago izbocene i zaobljene tipke (puno boljer tipkanje) kada bi staviti bat iz 6233 (s obzirom da 6300 ima display sa 16mil....ova njegova ce trajati dva dana kao i na 6131)
kada bi stavili stereo speaker kao i na 6233 (trenutno najbolji sound na mobitelu) i zasto nebi ostavili idra
a pored kamere dodali mali flash... u softu maknuti rub oko fonta u active stb kao i sa dig sata...povecati ga malo... omobuciti promjenu boje fonta i boje podloge kod pisanja sms-a... dakle sve su to male kozmeticke promjene koje bi ovaj fon ucinile boljim od konkurencije i osigurale mu dobru prodaju !! naravno, fon ce se i ovako dobro prodavati, posto je to prvi slim nokia fon....
ah, da barem imam pristup dizajniranju nokia-e
![]()
RoBee
6290 mi je dosta dobra
6290 bi mogao biti interesantan,preklopni Symbian po nekoj normalnoj cijeni. I još samo da ga bude u crnoj boji kao npr 6131...
Od ostalih mi je 6300 nekako zgodan,zato što je tanak
nokia nikako da napravi telefoncek koji ce biti ljep i dobar... ili je ljep 8800 ili je dobar n serija ali to dvoje zajedno nikako![]()
mene se bas nis od tih novih modela nije posebno dojmilo dizajnom.. al nokia ce uvijek imati svog kupca...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
jel se N76 malo se fura na motorolu ili se to meni samo čini:bunny:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
6300 bi mogao biti jako dobar mobitel, ima ekran ko moja nokia (čitaj: odličan)
a 6290 bih volio vidjeti crni, jer mi ova plava izgleda ko Sagem boja...![]()
Bookmarks