Istina antivirusni programi usporuju računalo ali mislim da nije pametno surfat netom bez njega
imam dosta jak komp no primjecujem da kada je ukljucen anti-virus u nekim akcijama, naprimjer visoko-kvalitetnim igrama neke su stvari mrvicu usporene...
kad iskljucim anti-virus (radi se o orginalnoj verziji McAfee) sve je super... Male viruse lako pronadem u registry i redovito odrzavam, brisem nepotrebne programe, a i osigurani su mi svi podaci tako da uvijek mogu reinstalirati racunalo...Isplati li se onda uopce imati Anti viruak kad on toliko smanjuje performanse....?
Istina antivirusni programi usporuju računalo ali mislim da nije pametno surfat netom bez njega
There are no shortcuts in evolution.
pa sto se lose moze dogoditi?
Evo ima pola godine bez njega i lako ih se rijesavam pomocu registry utilitya rucno
Moze ti se desit pad kompletnog sistema,brisanje datoteka i ostale zanimljive stvarcice..
hm...objasni PAD SISTEMA
Tipa windowsi ti se vise nece bootati pa ih moras reinstalirat..
smatram da su antivirusi za poslovne i pravne osobe cisto radi toga sto se ne mogu, ne stignu ili ne znaju brinuti o registy-u i sve prepustaju anti-virusu koji to radi za njih
Ne nego ti antivirus zaustavi prije nego sto ti se uopce nesto desi tome i sluzi..Jos bi ti uz nativirus preporucio neki antispyware tipa adware ili slicno.
Nastaviš li sa ovakvim raspravama vrlo je vjerojatno da ćeš pokupiti BAN !
neki dan se prijatelju instaliralo nesto svlhost i win ga je prepoznao kao systemski program.... svaki put kad bi usli na net komp bi se ugasio, gresku nismo stigli procitat...usli smo u safe mode i izbrislai svlhost i sve radi super...
njegov komp je dotsta slab pa bi uz antivirus bio jako spor...zivcira me to sto toliko memorije zderu, i ja se dvoumim izmedu brzine ili sigurnosti... ovi problemi su se lako rijesavali ali nikad neznam sta drugo moze doc,,,zato me zanima vase misljenje, ako to moze ovako bez, ima li uopce svrhe od njih?
Ajd ti fino onda nemoj nista stavit pa kad ti se desi neka havarija nemoj doc ovdje plakat...
Niti ne želim shvatiti tvoju filozofiju jer bez veze natucaš.
Ne znaš samu osnovu rada antivirusnog sustava, firewall-a i sličnih software-a, kao niti sam hardware...što se vidi po tvojim postovima.
Ali da ti odgovorim...koristim Nod...i da, pomaže mi naravno.
Tebi preporučam da sada malo pregledaš literaturu i informiraš se pa onda tek postaš ovdje.
NHF...sretno!
Bookmarks