neznam kako se sad cijene krecu, ja sam prije 3 godine kupio Mustek BEAR PAW CU+ i nikad problema...rezolucija i vise nego dovoljna, oko 400 kn platio...fakat mogu rec da sam jako zadovoljan...
moja preporuka MUSTEK
gledao ja malo po netu i canon 4400f mi se ucini dobrim izborom...uzmem ga ja i bio kod mene DVA dana
kao prvo kod skeniranja uz L/R rub je davao zute mrlje...nakon skeniranja cca 10-ak fotki..poceo brljaviti, prekrije fotku hrpom razmljanjih boja...i onda na kraju zaglavi mehanizam za pokretanje svijetla)
3emty....a kao taj je proglasen za best buy
ima on najvecu rezoluciju za tu cijenu...no malo mi je prevelika razlika sto se toga tice u odnosu na ostale..tako da je morala biti neka caka !!
e sad...jel ima netko nekakvih iskustava sa skenerima, pa da mi preporuci nesto sto valja u nekoj razumnoj cjenovnoj klasi...cca do 900kn
RoBee
neznam kako se sad cijene krecu, ja sam prije 3 godine kupio Mustek BEAR PAW CU+ i nikad problema...rezolucija i vise nego dovoljna, oko 400 kn platio...fakat mogu rec da sam jako zadovoljan...
moja preporuka MUSTEK
moja preporuka je canon mp 150, MP, to je printer i scaner zajedno kosta cca 600 kn.al ljepo radi svoj poso
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ja imam CANON LiDE 70 i sve pohvale imam za njega, koristim ga vec godinu dana i punooo je toga iskeniro i nikad nikakvih problema. rezolucija je i vise nego zadovoljavajuca kao i kvaliteta skenirane slike. moja preporuka
Bookmarks