ako treba prevod kazite ovo vazi za sve modele koji primaju navedenu sifruIzvorno postao drofa
becomes too hot - like when its charging. So to try and prevent this, charge the phone in a cool (or cold) room and keep a regular check on the phone's temperature.
To check the temperature of your phone:
type in *#8999*8378# and then go to H/W Test and then to Battery Info and it says Temp :
Try to keep your phone's temperature below 40C. The cooler the better.
ako treba prevod kazite ovo vazi za sve modele koji primaju navedenu sifruIzvorno postao drofa
Hebo telefon kojeg moraš puniti u frižideru!! Dakle svašta!!Izvorno postao drofa
gluposti, dakle mali frižider sa sobom nositi![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Decko Hoce Da Kaze Da Kada Se Samsung Puni Dolazi Do Grejanja Baterije Koja Prouzrokuje Pucanje Ekrana Iznutra,koliko Sam Shvatio Nije Rec Samo O D900,znaci Puniti Ga Na Hladnijem Mestu A Sa Onom Sifrom Pojacavas Zvuk U Fon I Gledas Temp,za Zvuk Prvo Napisi Fabricke Postavke Pa Se Onda Igraj.ovo Je Za Nepoznavaoce Eng Jezika.
tipkate gluposti![]()
ja vecu glupost nisam cuo
kako mislite,sta je po vama glupostIzvorno postao madness99
hehe, smiješeno ovo, ako mi pukne ekran a ne priznaju mi garanciju dižem tmobile u zrak
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
iskreno ja bih voleo da mi pukne pa da vidim kuce onda,mada je moguce da ljudi sednu na njega i on strada,pa onda izmisljaju price,jer bi kompanija samsung povukla sa prodaje svoje modele,zar ne.
Neće ti je priznat sigirno.Frendu puko i išo tam reklamirat, a oni njemu da je to mehanički kvar, odnosno da je sam kriv za to.Izvorno postao error
THE POWER OF DREAMS
ma lako je to reci,ako sigurno nije seo na njega lako sudski vestak moze dokazati dal je puko spolja ili iznutra,staklo na displeju sve govori samo ne treba biti stidljiv nego ih cerati sudski ja mislim da sam u pravu,koji model je bio kod tvog ortaka
zasto mislite da drofa pise gluposti?
-ima tu puno istine-mob je tanak i nebi me zacudilo da je to istina.
NATREBA sad furati frižider sa sobom nego samo obratiti pozornost da ga ne punite pokraj RADIJATORA.
makar, ne kontam, između baterije i ekrana, buduci da je slider, postoji zaracni prostor, zar ta baterija stvara toliku temperaturu da se taj zrak toliko grije da prenosi na poleđinu ekrana koja je krutina tu toplinu u tolikom omjeru
neobicno
Pa onda ga punite sa otvorenim slide-om i nek grije sobu ako već mora.
bas sam sad punio moj,spoljna temperatura je 21 a njegova 30-31 to jest baterije,to je solidno po meni.
a ne znam meni deluje glupost,al kakve sam srece desice mi se to,sad ako se kome desi nek vice
sms freak good point !
znate sta? ako imate valjanu garanciju,a oni je nece priznati, premda ste vi sigurni da do puknuca displaya nije doslo usred vaseg nemara, ja bi im... ne znam, zapalio bi t centar(ili vip, svejedno).![]()
al uistinu mi je cudno kako ti displayi pucaju na d900... mislim da je posrijedi tvornicka greska: sva sreca da ga nisam uzeo, premda je bilo povoljno
![]()
VK 1010-IO
onda nisam pogriješio šta sam uzeo E900 a ne D900![]()
Niko nije rekao samo D900 nego i ostali samsung telefoni
evo vam link od firme u njemackoj gdje sam ja kupio display. Display je nov i sve je ok.Mislim da nije ni skup kad pogledam cijene u hr.
http://www.viloshop.de/
ja imam D600 (1 godina) i D900 (3 mjeseca) oba dva punim na normalnoj temp za sada nijedan se nije ekran razvalio. D900 je jako tanak i lako moze ekran da pukne i pri malo jacem otvaranju tako da nije cudo sto oni najcesce stradavaju ( pogotovo ako su u dometu male djece
ili ga stavljate u zadnji djep od hlaca pa na njega zaboravite). jedino sto sam zasada kod D900 primjetio da bas nevoli jako hladno
(bio sam na skijanju u SLO) malo se zna nekad boje na ekranu pomjesati tj. ono ludi pixeli ko na LCD monitorima al kratko traje!! Dok D600 jako dobro podnosi hladnocu nema tih mana
![]()
..ma to o grijanju je bezze...ja sam svog punio pored radijatora dosta puta pa mu nije nista bilo...e sad mogao se razletiti vise puta...
Bookmarks