Zaista bih vas molio da ako neko zna neki nacin ili neki program koji bi ubrzao dial-up vezu.Moja trenutna veza je 45.2 kbps kako nagurati na nekih 56 kbps(ma moze i na 54,55 kbps)
MOLIM VAS RECITE AKO ZNATE!!!
Unaprijed hvala![]()
Zaista bih vas molio da ako neko zna neki nacin ili neki program koji bi ubrzao dial-up vezu.Moja trenutna veza je 45.2 kbps kako nagurati na nekih 56 kbps(ma moze i na 54,55 kbps)
MOLIM VAS RECITE AKO ZNATE!!!
Unaprijed hvala![]()
Zadnji uredio zerobravo : 07-01-2007 u 15:53
Izvorno postao SiemensCX70
što to ne ovisi o modemu?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ovisi ali ovisi i o ISP. Npr ja koristim carnet i nekad mi je 52.00 kps nekad 14.00 nekad 50.6....
Ovisi o prometu serveru inace naso sam nesta ovdje na forumu o ubrzavanju modema
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
evo naso sam link,
http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...26&postcount=1
mozda pomogne
pogledaj pod pucanje veze
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
To ti ovisi o kvaliteti linije i o količini korisnika koj koristi CarNet
56k postić sa modemom je nemoguće. Ako ti je dobra linija možeš 52 dobit i to je jaaako dobro.
Ima gro ljudi koji se spajaju sa 38.8 a tvojih 45 je sasvim pristojna veza. Također pokušaj da si sšto bliže utičnici, da na tom kablu nema drugih telefona i takvi trikovi, ali sumnjam.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
ja sam uvijek drzao na 115200 i nisam imao problema sa pucanjem veze,jedino na carnetu nakon 3 sata u komadu kad sam bio spojen....ali to je vec nesto drugo
Jeli ko sta skonto![]()
uzmi adsl ili SATdsl u kombinaciji sa dial upom...
mislim lol.. pa zar nije dial up trenutno najskuplji nacin pristupa internetu ( ne racunajuci mobilne načine )
Evo otkrio sam program TweakMASTER dosta mi je ubrzao DL sa nekih 4,5 i 5
sada je oko 6,5 i7,5 probajte
A upravo mi je skocilo na 12,6 kb\s
neznam kolko je moguce da je protok 56k modema 12,5 kbs
Ubrzat modem mislim da se bas i ne moze... Jedino poiskljucuj sve sto moze ici na neki update, ili takve fore i onda ce ti mozda malo brze raditi...
Dok sam bio na modemu, neznam kako to moze, ali spajao mi se cijelo vrijeme na 100k i nesto sice ili tak nesto, nije mi bilo jasno kako, ali mi je zato pucala linija svakih pola sata... Jednom sam cak imao download brzinu 30kb/s (na jedno pola minute)...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ako koristiš Firefox, probaj extenziju FasterFox, ja je imam nekoliko dana i neke stranice se osjetno brže učitavaju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks