Pa najveća razlika je upravo u oznakama modela i ničem drugom,iako je 3250 dosta novi model.Ne zabrinjavaj se sa time uzmi bilo koji symbian i nećeš pogriješit.
Sorry ako ovakva tema već ima, novi sam, tražio sam nisam našao
Ovako. Koja je razlika između N-serije i ostalih Nokia pokretanih Symbianom, konkretno zanima me 3250, ali imam osjećaj da je to "okljaštrena" verzija ovih telefona N-serije. Ako netko može pomoći zahvaljujem![]()
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Pa najveća razlika je upravo u oznakama modela i ničem drugom,iako je 3250 dosta novi model.Ne zabrinjavaj se sa time uzmi bilo koji symbian i nećeš pogriješit.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
n serija koliko sam ja skuzio je poslovna serija za one sa dubljim đepom
Pitanje ja samo koliko možeš potrošiti na kupnju mobitela i za šta češ ga koristiti, ako je za igru onda po meni nema smisla bacati lovu...
"ništa nije dovoljno dobro da nebi bilo još bolje"
Ja ti volim mobitele i volim iskoristiti njihove mogućnosti što više mogu, ali nemam para za kupiti najbolje
Znači najgora vrsta. Kad skupim nešto para onda želim kupiti nešto najbolje što se za tu lovu može uzeti, i koristiti to neko duže vrijeme.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Vidim da si korisnik T-Mobilea pa ti preporučam da baciš pogled na ponudu Nokije N70. Mrak! I nije baš toliko skupa.
Koja je razlika? Nokia se "umorila" od bezveznog numeriranja svojih Symbiana (npr. 6630 je bio jači mob nego 6670 što se po brojkama ne bi dalo zaključiti. Da ne govorim 6600 i 6610), pa su prešli na nov način numeriranja-N (po mom mišljenju kratica za NUMBER).
Kod većine je razlika u odnosu na prethodne modele-nov operativni sustav koji ih pokreće. Novo sučelje. Nešto kao Windowsi na PC-jima. Tako možeš promatrati N70 kao npr. "6670i", N90 kao "6690" (lupam napamet).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks