Neznam posto je igra dosta stara jel se moze. Moglo se je neko vrijeme preko game spy-a,a preko xfire-a se najvjerojatnije ne moze jer bi trebao imat public server....
Jel mi moze tko reci kako se moze Stronghold Crusader igrat preko interneta???
To vjerojatno vise nitko ne igra al bih ipak pokusao, htio bih igrati s frendom!!!
HELP
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Neznam posto je igra dosta stara jel se moze. Moglo se je neko vrijeme preko game spy-a,a preko xfire-a se najvjerojatnije ne moze jer bi trebao imat public server....
Može se igrati. Najlakše ti je igrati preko hamachia ako želiš preko neta. U biti svodi se da ste oboje u jednoj mreži, jedan napravi igru, a drugi se spoji na njegovu hamachi adresu.
Jel mogu ja igrat s nekim drugim likovima preko interneta???
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Da...pa zar nisi vidio multiplayer opciju u igri? Netko hosta server,ti ides na join,upises njegov IP i to ti je to...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
On misli da odabere nekoga ovako, da ne mora znati ip osobe s kojom bi igrao.
Nešto tipa xfire.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa gle...kaze da bi htio igrat s frendom....znaci 1:1....a s ovim "drugim likovima" ne znam dal postoji nesto poput xfirea za tu igru....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
hocu ja da igram stronghold reci kad god hoces meni odgovara..... evo ti msn pa mi javi racko_90@hotmail.com
Pozdrav, imam problem sa Strongholdom, kada ja ili kolega napravio server, i onaj tko se pridružuje tom javlja grešku, igramo preko hamachija.Kada javi error piše:Stronghold Crusader.exe has encovntered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenierce.
Unaprijed hvala na pomoći.![]()
Preko XFire-a ide bez problema.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
kako preko xfire-a
Bookmarks