flashaj sa nekim drugim monsterpackom, mislim da će ti riješiti problem
Prvo da se nadovezem na predhodni thread. Trenutno imam L7 a imao sam u rukama i v360, a na strani sam L7 jer posto se radi o mobitelima s istim software-om razlika je u dizajnu. L7 je dosta cvrst i pouzdan sto se tice oklopa i unutrasnje izvedbe (sve je napravljeno bez greske osim ekrana koji je osjetljiv na otiske prstiju ali to je i s v360), a sto v360 i nije jer osim sto je ogroman i klimav cesto se kvari (sto ja znam). Zato preporucam L7
A sad moj problem: Kad sam nedavno flashao mob flash nije dosao do kraja i na ekranu pise nesto kao "phone sig error:" a poslije mi se i ispraznila baterija te je nisam mogao napunit. Bateriju sam napunio u drugom mobu ali kad sam isao stavit backup nisam mogao jer se opet zaustavi negdje na "code group 1". Kako ga mogu uspjesno flashat? Koristim rsd lite 3, a probao sam i s flash backupom.
Hvala![]()
flashaj sa nekim drugim monsterpackom, mislim da će ti riješiti problem
probao sam sa svojim backupom i jos dva druga mp-a (the hot mix l7 i imod) ali nista. jeli postoji neki program skojim cu to rijesit?
mogu i to ali prvo cu probat nesto sto sam nasao na modmymoto (isti problem kao kod mene). samo bi jos htio znati jeli mogu nekako napuniti bateriju s mojim mobom?
možeš ti nju napuniti i bez mobitela, samo bi trebalo žicu od punjača ogulit, tako da ako imaš stari punjač kojeg možeš uništiti reci.
EDIT: GoGs, kako nemože?
Da prvo probam flashat RSA Removed DCR i backup CG1, CG3, CG7, i CG18 a onda neki mp.
a.k. jos necu guliti zice jer mi je baterija trenutno puna ali ideja je zakon!
nije da sam nestrpljiv ali hoce li mi netko reci jeli ovo rjesenje uredu?
a vidim i da mi je zadnji post nestao
flashao sam ga s DCR-om i sad sve radi
Bookmarks