Odgovor je NE!
o to me se dosta pričalo...
Ali 6280 može primati veće fajlove jer se odma sprema na memo karticu...
možda je tako i na 6233...![]()
Da li je moguce promijeniti folder primanja podataka preko bluetootha tako da mob to odmah stavlja na karticu? Jer po tome ja ne mogu primat podatke vece od 6mb kolika je memorija telefona!!
Odgovor je NE!
o to me se dosta pričalo...
Ali 6280 može primati veće fajlove jer se odma sprema na memo karticu...
možda je tako i na 6233...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kad saljem s kompa onda mi prekine, a jednom mi je frend slao pjesmu mislim da se stavila na karticu (dugo je to bilo)! Sve vise zalim sto nisam uzeo symbiana.
![]()
Nije mi jasan ovaj tvoj odgovor.. Kažeš da nije moguće, a onda ipak da možda je... Nisam sad 100%, al kolko se sjećam, i na 6233 se može namjestiti, samo probaj malo potražiti.Izvorno postao Ico
E znači da može, ide direkt na karticu. A kad stavljaš s kompa, odi prek Windows Explorera i bok.Izvorno postao dakinho
Odgovor je jednostavan
sa jednoga mobitela na drugi kada se podaci prebacuju nokija za 6233 je
odredila i poseban folder koji se zove "Primljene datoteke" tako da svi primljeni
podaci se spremaju u memoriju mobitela tako da je veličina podataka
ograničena.
A putem prebacivanja PC >> mobitel je slobodno za odabrati gdje će
informacija biti poslana tako da nema ograničena veličine poslanoga podatka.
Vjerujem da su maheri našli način da premoste i taj problem
samo se trebamo potruditi naći informaciju na netu!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja nisamo imamo takvih problema na 6233 !!
primao sam file i po 6mb sa drugogo fona i on mi samo pokaze poruku da primljen file i da odredim gdje da ga spremi (ako zelim)
soft je bio 3.70!
RoBee
I jeli netko nasao rjesenje?
Mene to malo zivcira.
Memorija moba uvijek mora biti prazna.
Riješenje je da mob ako nema mjesta u memoriji moba automatski sprema na karticu. Bar je tako meni, memorija uređaja je bila puna i on je sve prebacivao na kartcu!
pa ako nemaš prostora u telefonu,onda ga automatski prebacuje na memo karticu,bez obzira na veličinu filea. barem je meni na 6280 tako. u mobu imam kakvih 0.5MB slobodno pa sve fotke i videofilmići koje snimim,i muzika koju prebacim ide direktno na karticu. mislim da bi i na 6233 trebalo biti tako,pošto je to isto Series 40 uređaj
Dosad bi uvijek prekinuo prijenos.
I kartica je bila pri kraju.
Sad sam se pocastio s karticom od 1 Gb pa cu onda probati.
sad će ti raditi kako treba![]()
Sljaka.
Direktno sibnuo file na mob!
Zakon![]()
jel može to i na 6230i?
Bookmarks