kak misliš pukla???
ti je pala...il se napuhnula....?
Molim nekoga tko ima SX1 i da prolazi negdje blizu Glavnog kolodvora ako moze da isprobamo bateriju u mom SX1. Mislim da mi je baterija "umrla" do kraja. Nesto kao da je i pukla.
Ne znam, nevidjeno.
Hvala.
Neka se javi na PM glede dogovora.
Hvala jos jednom.
--
. [Lejzermaster]
kak misliš pukla???
ti je pala...il se napuhnula....?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kao malo napuhnula i NApukla malo.Izvorno postao V3rt!g(o)
--
. [Lejzermaster]
s toga ti ne niš,ova je za smeče..... trebaš novu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma znam, samo bi htio isprobati dali je ona u pitanju.Izvorno postao V3rt!g(o)
To sam tek skuzio kad ga vise nisam mogao upaliti. Ne reagira na punjac. Logicno mi je da je bat. Zato bih volio isprobati..
--
. [Lejzermaster]
Ako se je baterija napuhnula, onda znači da je otišao regulator punjenja i da se je previše zagrijala kod punjenja pa su se razvili plinovi koji su našli put van tamo di je plastika najslabija. Sreća u nesreći je ta da je taj regulator smješten u samoj bateriji pa zamjena baterije rješava stvar.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Super ako je samo baterija.Izvorno postao Sljaka
Jos mi se nitko nije javio da to mogu provjeriti![]()
![]()
Trenutno koristim drugi mob pa mi nije toliko ni hitno, a volio bih znati..
--
. [Lejzermaster]
Jos jednom ako nekom nije problem zamoljujem:
Molim nekoga tko ima SX1 i da prolazi negdje blizu Glavnog kolodvora ako moze da isprobamo bateriju u mom SX1. Mislim da mi je baterija "umrla" do kraja. Nesto kao da je i pukla.
Ne znam, nevidjeno.
Hvala.
Neka se javi na PM glede dogovora.
Hvala jos jednom.
--
. [Lejzermaster]
refresh...Izvorno postao Fabi
--
. [Lejzermaster]
Pa zar nitko?
--
. [Lejzermaster]
Izgleda da nemaš sreće, ako navratim u ZG javim ti se.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa zar nitko jos do sada?
--
. [Lejzermaster]
A jesi probao nazvati u Agramservis,pa da ih pitaš dali imaju bateriju?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Fabi,ljepo ti je Sljaka napisao da je stvar u bateriji(još ti je potanko napisao što joj ne valja),uzmeš 100kn i kupiš bateriju(ako ne i dvije,tri) i miran si.....uživaš u SX-u dugi niz godina...!![]()
Ma tko kaže da je grijeh,ali očito da nikog nema iz Zg-a da ti da bateriju da probaš....pa ti ne preostaje ništa drugo nego da kupiš istu....ne znam kako tako dugo možeš bez SX-a...?![]()
čuj otiđi u privatni servis i kaži da hočeš kupiti bateriju,na licu mjesta je isprobaš i ako nevalja vratiš ju odmah i veliš hvala ljepa ako ne valja a ako ti on kaže da če nač novu ti kaži ajde probaj nač novu,onda če ti nač novu i ako ta nevalja znači mob je u kvaru i jednostavno mu kažeš da ti stornira račun i vrati pare a ako ti neče vratit pare a sto posto hoče jer ti oni to šalju nazat proizvođaču i onda se žale njima i dobe nove,tako da ti je to zatvoren krug,puno ti je jeftinije jer nisu oriđiđi i lagano se vade van iz onih plastika u kojima su zapakirane,barem meni tak u jaski da kad mi treba baterija
Bookmarks