mislim da bez servisa ništa i to bolje opremljenog
Poslije cemo se upoznavat, i obavit ostale formalnost, trenutno sam u debeloj frci buduci da sam nest prckal po mobitelu rijec je o z400v i on mi baca van da: phone freeze sim kartica nije dozvoljena!
Igrao sam se sa onim 8x000000, jel moze pomoc da ga vratim u normalu!
mislim da bez servisa ništa i to bolje opremljenog
jel to velika greska, mislim hoce li to priznat pod garanciju buduci da je kupljen u vip centru u KC?
sta si radio
sto radio, stavio karticu unutra , upisao pin, i ondas ono iz fore pisao osam nula, te nule su bile upisane ovako: ******** i kad sam stisnuo osmu jednosatvno mi je izbacio "phone freeze sim kartica nije d..."
Ubil bi se najrade! znam da sam glup, ali sad ja glup trebam pomoc!
Ja znam da se moderatori ponekad ljute na nas sto postavljamo glupa pitanja,ali prije ici u neki takvi rizik treba bolje pitat.....![]()
Idi u servis i normalno kazi da su se dica igrala i to je to....
Valjda ce razumit.....![]()
![]()
![]()
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
Zvao covjeka u lokalni servis mobilnih aparata, kaze da jos njije cuo za takavc problem ali da ce ga fleshat!
Sad sto to znaci i koliko je to sigurno, jer mi je rekao da ce onda mob raditi na svim mrezama!
Jel se moze tu nest zaje...da mi poslije mobitel odjebe karijeru???
Dali je taj lokalni serviser i ovlasteni za samsunge????
On ce ti najvjerojatnije sredit,ali pitanje dali ces vise imati garancije????
Ja sam moju motorolu morao slati u (Ram3) u Zg.I drugi puta nisu mi je ni sredili jer sam imao ubacen Tvrtkov skin od Ferrarija.Navodno su mi objasnili da je garancija prekinuta radi modificiranja SW.
Provijeri i ti,jer steta bi bilo izgubit garanciju.....
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
Garancija se svakako gubi pri svakoj prepravci telefona - hardverskoj ili softverskoj...
Sad, ako imaju razumevanja u servisu (kao kod mene sto su imali) moze ti flashat ili zameniti telefon novim.
Svakako, mozes probat sto ti kaze T.N.T. (kazi da su se dica igrala...).
Ipak, mislim da ces proci samo sa flashanjem...
u je..., nisam ni znao da ga tako gadno mozes zeznit tipkajuci samo po brojevima..
Zasto niko ne kaze sta je zapravo uradio,nego samo idi u servis,to zna i bez nas,ako prvi put cuju za taj kvar,ti se onda napravi lud i kazi za ne znas sta se desilo za fonom i pozovi se na garanciju,pa nek nauce nesto zanimljivo u tom servisu,kod vecine servisa je tako,vise naucis ovde na forumu nego sto oni znaju u servisu zar ne.
slazem se skroz sa ovim drofa.. mamu im njihovu mutavu..
prije servisa, ne vidim da je itko spominjao resetiranje moba?
imas gore masu kodova za samung mobitele, pa ga probaj resetirati
onaj eeprom reset, kako li vec
meni je davno, na prastarom samsungu sestra zakljucla mob i promijenila sifru, naravno, nije se uspjela sjetiti nove...
i meni su tada govorili nista bez servisa..
ali ja sam sa resetom i karticom na koju je bio zakljucan uspjela sredit stvar....
pa kazem, probaj prvo napraviti reset, mozda pomogne...
iako napominjem, to je bio prastari samsung r210s...
Bookmarks