neki mobiteli imaju mogućnost postavki da staviš dal hoćeš da zvoni normalno ili od slabijeg prema jačem a tebi je valjda to stavljeno...
Ovako, danas sam skužio isto glupost na mobu (imam ga tek 2 dana pa sam još kreten šta se tiče njega)..
Zanima me zašto kad me netko zove, melodija (mp3) mi svira prvo neke 2-3 sekunde skroz tiho, i onda se odjednom manijakalno pojača na maximum?
U postavkama mi je jačina stavljena na 7 (maximum), a isto tako je i kad je i na 6 i 5 itd. Mislio sam da je ona opcija alert on call, isključio sam je, al nema nikakve veze s tim očito..
U čemu je f*** problem?
Šta da radim?
Thanx!
neki mobiteli imaju mogućnost postavki da staviš dal hoćeš da zvoni normalno ili od slabijeg prema jačem a tebi je valjda to stavljeno...
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ovako, trenutno je samo kod d900 uz patch mp3 kao sms zvuk..::::
Za e900 je jos tajna ostala vezano za patchove.. Posto nemam E900 nemam mogucnosti da se time pozabavim...
To je sasvim normalno jer je tako mobac programiran tako zvano podesen..Zanima me zašto kad me netko zove, melodija (mp3) mi svira prvo neke 2-3 sekunde skroz tiho
isto je i na D600.. skroz tih je 2-3 sekunde i onda skroz glasno počne svirat kad netko zove!
Ma nema tu opcije takve, znam za tu foru, al to tu nije problem..
Zvuk kao da je prigušen te 3 sekunde, a to me ful nervira!
to nemres promjenit jer je u soft tako podeseno, kod d900 mozes akustiku podesit..
...da tako je tako je i na d 600 a onda i na ostalim modelima d serije....
to vam je zato da neko ne bi ostetio sluh,po svetskom zakonu za mob,to je kultura a ne glupa funkcija
..ma shit.....je to....kao na pocetku onako lagano a kasnije se cuje normalno...jao....
Bookmarks