vidis li ti one dvije pocetne particije? e one su ti neidentificiranog oblika... znaci ili nisu formatirane ili su formatirane za linux...
ako si siguran da na njima nema podataka koje ti trebaju, najbolje da formatiras cijeli HDD i napravis jednu, eventualno dvije particije... to bi trebalo rijesiti tvoj problem![]()
Ne bih se složio jer ono su sve particije na Toshibinom disku od 40GB dok nema ni traga WD-a od 80GB. Je li se radi o laptopu? Ako ne, stavi disk u komp i provjeri particije. Provjeri i IDE kabel u ladici.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nije problem u tim particijama![]()
to je hdd u laptopu i sve ima svoje jer su na linuxu .....
e meni ne pokazuje ovaj koji sam ustekao sa ladicom to jeste pokaze ga u hardware managmentu ali ne pokaze ga na my computersu ili acronisu ili bilo kojem programu ....
ja nemam trenutno komp na koji bi ga mogao ustekat i formatirati ...
a kad kod frenda nekog odem sa srafcigerom da ubacim svi me blijedo gledaju jer je mala sredina pa nitko nezna nista o kompovima ....
ne vjerujem da ti ga u npr. acronic partition manageru (ili kako već) be prepoznaje :bunny:
nabaci screenshot, trebat ćeš samo formatirati disk, neki dan sam isti prob imao sa Seagate 320 GB inorton part. managerorm za 2 min sredio stvar![]()
Slažem se potpuno sa @andrijom.Isti slučaj se meni dogodio kad sam kupio novi Seagate 250GB i kad sam ga stavio u komp,u My Computer-u ga nije bilo tj. nije bio formatiran te sam instalirao Partition Magic i on ga je normalno prepoznao i formatirao i to je sve.Samo bi još dodao da ako na njega planiraš dizati windowse onda koristi Acronis*Disk Director Suite,jer kad sam disk formatirao sa Partition Magicom onda je u instalaciji windowsa pri odabiru particije za instalaciju prijavio kako particija nije valjana.Izvorno postao andrija
Bookmarks