Svaka cast...ovo je doista korisno!Izvorno postao whiteboy
Znalo se ljudima desavati i to cesto!
za WB - a!
Sony je izdao besplatan (freeware) program za spašavanje podataka (slučajno izbrisanih ili na neki drugi način izgubljenih) sa raznih tipova Memory Stick kartica. Kompatibilan je sa svim karticama plasiranim na tržište od 1998. godine. Uspjeh spašavanja ovisi o 'stanju' izgubljenih podataka i naravno, ništa nije smjelo biti snimano na karticu nakon gubitka podataka/slika/videa...
Program možete skinuti ovdje: http://www.sonydigital-link.com/mems...en&f=MS_Rescue
Potrebno je upisati tip i serijski broj vaše MS kartice da bi se program počeo skidati. Na gore navedenoj stranici (nakon što kliknete na 'Accept') je i opisano gdje na raznim modelima MS-a možete pronaći te podatke.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Svaka cast...ovo je doista korisno!Izvorno postao whiteboy
Znalo se ljudima desavati i to cesto!
za WB - a!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Meni ne prolazi sa SanDiskovom karticom, daj pukni negdje to da skinemo...
EvoIzvorno postao gog
12.4 MB
http://www.megaupload.com/?d=9G5OF7JJ
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tnx.... ...
Izvorno postao whiteboy
Program je odličan, uspio mi je vratit hrpu slika (što sa ostalim programima nije bilo moguće, a probala sam ih mnoštvo!). Ipak problem je kaj trebam vratiti filmić, program mi ga je prepoznao ali ga je prebacio kao vrlo malu sličicu u jpg formatu. Jel ima možda netko ideju kak da vratim baš filmić? help pliz!
Bookmarks