predlažem da svakako bude ženski moderator. npr Bubbles. jer nam treba njezina topla ruka na našem drhtavom srcu.
...na zahtjev pokrećem thread gdje slobodno možete predložit,argumentirat zašto,kako,zbog čega...bi izabrali *tog i tog* moderatora...jer stari modovi već dugo nisu bili tu itd...
...izbor,naravno,prepuštam svima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
predlažem da svakako bude ženski moderator. npr Bubbles. jer nam treba njezina topla ruka na našem drhtavom srcu.
3aTmr ili šljaka, jer se kuže u siemens i vrlo su često tu...
a jel nam treba jedna ili dva moderatora? trenutacno su dva moda tamo
ukoliko se bira jedan moderator, moj glas ide sljaki.
Mislim da će se svi složiti kako ni on trebao biti prvi izbor, jer je svakodnevno na forumu, kuži se u siemens, voljan je pomoći i siguran sam da zna kako uvesti red u forumu.
A trebaju li nam 2 moderatora? Izjasnimo se i glede toga da sve bude jasno, pa da damo svoj glas uz argumente i tom drugom.
Moje osobno mišljenje je da bi sljaki trebao i drugi moderator kako pomoć. također netko tko je tu često i zna što se dešava na ovom dijelu foruma.
maraschino - PTICICA
Sljaka ili 3aTmr
Ako si gladan pojedi nesto
i Sljaka i 3aTmr![]()
--
. [Lejzermaster]
...moj glas-->za "sljaku" i "3atmr"...oba jer se podosta razumiju u Siemense i dosta *vise*po forumu...
može slobodno 2, u stvari poželjno je da budu 2 da ne padne sve na pleća jednog. kako je ovo tematski forum, trebao bi netko tko, ak već ne rastura siemense, se koliko toliko kuži u njih, i najbitnije, ima vremena za moderiranje kako ne bi imali stanje kakvo je sada da modovi nemaju vremena se bavit forumom
ja sam voljan ako sljaka nebude htio, cesto sam na forumu, a kuzim se u siemense solidno
...ja ću onda bit pričuva iza "come",za koji slučaj......
Mislim i ja da bi bio dobar moderator, obzirom da sam svaki dan tu. Znam dosta o siemensima (ne sve, ali se trudim), vremena imam napretek za moderiranje i radio bi svoj posao![]()
maraschino - PTICICA
Coma i eminem, sta se grebete, vi ste vec moderatori, dajte priliku drugima... Ja mislim da bi 3aTmr bio odličan mod, a kako se i sam ponudio, najbolje je da on bude... Sljaka se niš ne odaziva, možda se uplašio od pomisli kolko posla bi imao...
...otvaram anketu:
TKO BI PO VAMA TREBAO BITI NOVI MODERATOR SIEMENS FORUMA??
1.Sljaka
2.3aTmr
3.Obojica
4.Netko treći(navedite)
...
Ma nije se sljaka prestrasio, nego je sigurno malo zauzet sa Božićem i sl. Tu je on
Ajmo onda ljudi završiti sa ovime; dajte svoj glasove za 2 moda za koje mislite da bi bili dobri pa da zaključimo i ovo i da dobijemo svoje modove već jednom (koji će biti tu).
maraschino - PTICICA
3.
![]()
maraschino - PTICICA
33333333333333333333333333333333333!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Sljaka
2.3aTmr
Tko rano rani, rano dan zajebe!
pa kaj ti mislis da je to neko grebanje, to radi neko ko to oce raditi! ja sam za to da tau6 bude, areko sam da sam pricuva ako sljaka nebude htio jer je on prije govorio da on za to nema vremena! nema to veze sa davanjem prilike nekome, nije cilj toga da svi dodju na red da budu moderatori! krvo shvacas ulogu moderatoraPoslao: Gen Mo'Kai
Coma i eminem, sta se grebete, vi ste vec moderatori, dajte priliku drugima... Ja mislim da bi 3aTmr bio odličan mod, a kako se i sam ponudio, najbolje je da on bude... Sljaka se niš ne odaziva, možda se uplašio od pomisli kolko posla bi imao...
Daj coma ne grizi odmah, ja sam se malo zezao
Dajte dečki nemojte ovaj thread pretvarati u neko prepucavanje. Ja sam isto siguran da bi coma bio odličan moderator. I svakako da moderator treba biti netko tko to voli raditi i tko ima vremena, inače nema smisla.
maraschino - PTICICA
ajde nema ljutnje niti prepucavanja, to je glupo!
treba vidjeti sta ce sljaka reci
Da, sorry coma... Cini mi se da Sljaka uopce nije na forumu zadnjih dana, nis ne pise...
ovak,
1. što se tiče šljake, čekamo svi skupa da se on sam izjasni želi li biti mod.
2. 3aTmr - prihvaćam, ako netko ima protiv neka viče, inače prolazi
3. coma i eminem - drago mi je da se javljate za moda. molim ostale siemens-forumaše da se izjasne o comi i eminemu zasebno jesu li za ili protiv (i zašto) za svakog od njih.
4. dozvoljeni još uvijek i ostali prijedlozi ako ima netko dovoljno dobar za to.
---------------
moje mišljenje na 3.: koliko ćete coma i eminem nastavit visit po caféu i chataonici, a ipak kvalitetno moderirali siemens? tako je npr. gog se zakačio tam za ovih par curica i siemens ga više ne viđa![]()
Bookmarks