O kojem se rooteru radi?
Da li se rooter sam spaja na net (PPPoE), ili imaš konekciju preko kompa (Bridging)??
Ako imaš preko kompa, što se dogodi kada se pokušaš konektirati??
IP adrese na lan-u bi trebale biti dinamične (automatske) - provjeri....
...naime, LAN mi od večeras uopće ne radi... ne prepoznaje mi konekciju s DSL routerom i ne mogu se prek njega spojit na net... sad sam instalirao preko USB-a, ali htio bih riješiti ovaj problem...nisam dirao ništa, samo odjednom više nije htio nać konekciju... ako tko može pomoći puno bih mu bio zahvalan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
O kojem se rooteru radi?
Da li se rooter sam spaja na net (PPPoE), ili imaš konekciju preko kompa (Bridging)??
Ako imaš preko kompa, što se dogodi kada se pokušaš konektirati??
IP adrese na lan-u bi trebale biti dinamične (automatske) - provjeri....
...gle, sve je bilo uredu do popodne...onda sam ugasio komp i sad ga ponovno upalio i neće...Izvorno postao geniusboy
a odg. na pitanja: - Kasda
- PPPoE
- dinamične su
...
naravno da je PPPoE jer je reko covjek da koristi ADSL...
a ksada pravi inace sranja dosta...
najbolje ti je restartati router i ako je potrebno ponovno ga iskonfigurirati...
![]()
moj se US robotics jednom zablokirao i kolegi Dlink... i stvarno nis nismo mogli... niti preko wlan pristupit niti preko lan i samo je restartanje i vracanje tvornickog defaulta pomoglo...
zna se dogoditi zbrka kada računalo zatraži IP adresu od routera a router ga igrom slučaja ne prepozna kao defaultno računalo i ne da mu stari IP po starom lease timeu pa onda moras isprazniti sav buffer zahtjeva računala i zahtjeva u routeru... a to se eto sredi restartanjem svega
...aha...ok, probat ću...
Bookmarks