ajd ti meni daj izvor odkuda si ti to iskopao jer ja mislim da takva motorola ni ne postojiIzvorno postao Qwasy6
![]()
To je ona akcija, dostava simpa paketa, cijena 298kn i 100kn dobijes na racun, sad mene zanima jel se isplati dat toliko za taj model, ne znam ni koje su mu karakteristike, pa svaka informacija je dobrodosla, hvala![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ajd ti meni daj izvor odkuda si ti to iskopao jer ja mislim da takva motorola ni ne postojiIzvorno postao Qwasy6
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
čudno, na gsm areni nema... no brijem da ima iste specifikacije kao i ovaj!
http://www.gsmarena.com/motorola_c139-1304.php
uglavnom, mob za pozive i poruke sa relativno izdržljivom baterijom!
Ništa više...![]()
Odlican poklon za dijete koje hoce mobitel ili za stariju osobu.Ovaj put veliki plus za T-mobile![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
znaci smatras da je cijena prihvatljiva?Izvorno postao RAUL
da, ima stvarno odličnu bateriju! mislim da bi mogla trajati do 7 dana!Izvorno postao Qwasy6
ja sam isto trazio po gsm areniIzvorno postao GoGs
![]()
Relativno izdrzljivom baterijom?ne kuzim jel pod tim mislis dosta dobrom baterijom ili solidnom?
pogledaj post gore. mislim jako dobra baterija!Izvorno postao Qwasy6
Izvorno postao GoGs
jeftin mobitel, a dobra baterija, kako to?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
pa to je jedino dobro sto ima, nema nikakve druge opcije, al meni i treba jedan takav, sad samo treba nekom uvalit karticuIzvorno postao gLemon
![]()
to je inače tako... ako je jako jeftin mobitel, znači da je slab sa funkcijama! Ako je slab sa funkcijama (loš ekran, slaba multimedija i tako...) to znači da i puuno manje izvlači resursa od baterije tako da je i slabija baterija, duže će izdržati jer je sam uređaj praktički ne iskorištava kao druge baterije.... A k tome je i jaka baterija i ta baterija je jedina vrijedna spomena u toj cijeloj priči!
Ako tebi taj mobitel odgovara, onda ti je to pravi izbor. Ima ljudi koji stvarno mobitel ne koriste zbog njegovih mogućnosti, nego ga koriste samo zbog njegove prave namjene, a to je obaviti normalan razgovor. Za te stvari, taj mobitel je i više nego dobar!
Eto, mislim da sam sve rekao.![]()
Samo da kazem da sam sa mobitelom vise nego zadovoljan, baterija je odlicna, traje 4 dana s tim da svakodnevno pricam po 2 sata, tipkovnica dobra za poruke, mana je mali spremnik za poruke, ali inace je mobitel sasvimkvalitetan 2. mobitel
Bookmarks