danas ja reda radi skinem ad-aware napravim update te stavim da mi skenira komp i vidi vraga nakon nekog vremena nod mi javi virus u ad-aware ja ga zbrišem a ad-aware nastavi normalno radit jel se vama nešto slično dogodilo jel to stvarno neki virus ili ga nod jednostavno tako prepoznaje?![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ne znam je li ti ga prepoznao baš kao virus, možda da si pogledao detaljnije kako ga je okarakterizirao, ali ima više stvari koje bi mogle biti.Izvorno postao Ifrit
1. Nešto od ad-awarea je inficirano nekim virusom... Može biti da se virus ubacio u neki od ad-awareovih fileova, zavisi odakle si skinuo i je li ga nešto naknadno zarazilo...
2. Neki AV-i ne trpe svoje "kolege". Moj McAfee mi je otvoreno "rekao" da mičem Ad-Aware.Jednostavno mu smeta u nečemu, kao što nije pametno imati više FW-a ili AV-a odjednom, neki pomoćni programi se kolju sa AV-ima...
3. Možda je jednostavno samo false alert, jesi probao vidjeti na službenim stranicama (od obje firme) što kažu? Ja sam često na službenim stranicama pod FAQ našao odgovor na takve nedoumice... Dosta sam tih programčića isprobavao pa su se klali ko ludi...
Eto, nadam se da će ti nešto od ovoga barem dati smjernice o čemu je riječ, a možda ni nisam u pravu, govorim samo iz iskustva što znam.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks