To su patchevi za firmware telefona i stavljaju se u telefon pomoću programa V_klay.
(data kabel potreban,ostalo je u Siemens Ostalo - Besplatni programi za manipuaciju...)
imam c75 i sad na nekim stranicama sam poskido programeneke u vkp file-u i sad ja si ga pošaljem u mob i on mi ga ne prepoznaj e .. sad imam pitanje jel zna ko kamo treba taj fajl ubacit ili dali to uopće ide na moj mob.hvala![]()
To su patchevi za firmware telefona i stavljaju se u telefon pomoću programa V_klay.
(data kabel potreban,ostalo je u Siemens Ostalo - Besplatni programi za manipuaciju...)
skino sam v klay v3,3 i tamo di treba odabrat model nema c75
Onda ćeš morati sam napraviti loader za svoj mobitel.
a kako pročitaj ovdje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=289268&postcount=5
ako zatrebaš dodatna objašnjenja pitaj ovdje
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Skino Sam Si Px75v1 Na Mob I On Mi IspiŠe Samo Hash I Esn A Što Sa Ovim Ostalim S Key ,Bkey ,Hwid. I ONDA STISNEM CALC. SKEY+BOOKEY DA MI IZRAČUNA SKEY I ONDA TRAŽI I NA KRAJU PIŠE KEY NOT FOUND
Imam Irda Sitic. Jel On SluŽi Samo Za Prijenos Podataka Ili Se MoŽe JoŠ NeŠ Napravit S Njim?
Zadnji uredio milovan : 05-01-2007 u 20:02
Ovako, za C75 HWID je 341 to upiši ili odaberi trebao bi onda moći izračunati i ostale kodove.
Irda može služiti samo za prijenos podataka.
Za rad sV-Klayom potreban je data kabel. U tvom slučaju najbolji izbor je DCA-510, ni u kom slučaju DCA-540. Oba su USB kabeli. Može poslužiti i USB kabel od serije 55, ali treba ga modificirati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e hvala za hwid al s key mi nemože izračunat kaže da ga nemože nać
koji verzija programa?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Papua Utils v0,7,5e eng by dspmobile skinut tamo sa siemens ostalo pa pod onim aplikacijam di su programi za rad mobitelima
A jesi upisao IMEI?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da IMEi mi piše na mobu tam pod postavkama >postavi telefona>broj uređaja i tam mi je on piso
http://ukazto.com/?img=untitled-0ko1.jpg
Zadnji uredio milovan : 05-01-2007 u 22:05
Sad Sam Sve Sredio U Papua Utils Sad Moram Probat S Vklay-om
Koje patcheve imaš? tako se zovu ti "programi" koje si skinuo.
Pripazi da su za verziju firmwarea koju imaš u mobitelu. Ne stavljaj ih više od jednog dok ne isprobaš kakofunkcionira. Zna se dogoditi da se dva patcha međusobno ne podnose i ako ih je više stavljeno istovremeno može biti problem naći koji stvara probleme.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok mislio sam stavit da dok pustim neku pjesmu da mi idu one boje što je jači bas to je više a što je niži to je niže
dali se to radi ovakodaberem kod work with x75(bootkey and newflash)
prozor mi je postavljen pod general patch i nutra ubacim taj .vkp file i stisnem aplly patch. jel to to??![]()
![]()
![]()
da to ti je to, samo uvijek provjeri za koji mob i za koji FW je taj patch, obicno ti pise unutar patcha na pocetku!Izvorno postao milovan
ok budem![]()
Bookmarks