Kako radi n80 s 2gb mem.?Ako ima neko kakva iskustva s tim neka napiše nešto.Jel ima neke razlike s no name karticama i npr. sandisk?
Kako radi n80 s 2gb mem.?Ako ima neko kakva iskustva s tim neka napiše nešto.Jel ima neke razlike s no name karticama i npr. sandisk?
Ja sam zamjenio 2 supertalentove iz ve-mulja, nisu radile ok, pa jucer s voditeljem smjene dogovorio i kupio toner za printer umjesto kartice. Uzeh SanDiskovu miniSD i za sad super radi
N93
Vidiš,vidiš, a onaj konj iz ve-mulja veli kak je supertalent među boljim firmama za kartice.Pričekat ću da dođe sandiskIzvorno postao filipv
Općenito najbolje sandisk radi sa mobitelima! Ali stvarno neznam što će ti baš toliko memorije (2GB). Jer meni je i 1 GB previše. Al ok, tvoj je mob pa radi što hoćeš ali ako ga misliš koristit za mp3 i slično to ti se ne isplati!![]()
Uglavnom, kad kupuješ ili kupi original od nokie ili sandisk![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Mislim stavit GPS mape Njemačke i Italije(i Hrvatske naravno) ,a to zauzme mjesta.Izvorno postao Symbian FAN
Izvorno postao kroata
Za to ti treba sigurno 2G jer Njemacka sama zauzima skoro 1G a,Italija je isto dosta velika.
Bookmarks