Koji je po vama 19" LCD trenutno best buy? Obradovaio bih starce poklonom za Božić da ne moraju više buljiti u 15"@75Hz.
BTW; monitor je čisto za uredsku primjenu, na njemu se neće igrati igrice sigurno, a neće niti filmovi...
Koji je po vama 19" LCD trenutno best buy? Obradovaio bih starce poklonom za Božić da ne moraju više buljiti u 15"@75Hz.
BTW; monitor je čisto za uredsku primjenu, na njemu se neće igrati igrice sigurno, a neće niti filmovi...
Pogledao bi recimo ovo
Mon. LCD 19" HYUNDAI X91W, 8ms, wide
Ima ih u hgspotu, 1900kn
Koliko sam shvatio hyundai ima garanciju na 0 mrtvih pixela, ali nisam siguran, treba provjerit, ili ovo
LCD 19'' Acer AL1916WAs, 5ms, Widescreen, 1440x900
1700kn optimum
ili ne wide
LCD 19'' XEROX XRX-XM3-19W 1440*900,500:1,300cd/m2,Black,DVI,VGA,8ms
1900 isto optimum...
a imaju i neke samsunge na Božićnoj akciji, onaj od 20" 2400kn mi se čini dobra prilika
http://www.optimum-online.hr/shop/index.php?cat_id=185&catname='SAMSUNG'
to je sve gotovo najjeftinije što se može naći, sad je pitanje koliko novaca želiš izdvojiti
Bolje neki standardne reze 1280x1024 pogotovo ako se radi o starcima, da ne moraju oči naprezat.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pogledaj neki od Philipsa sa garancijom 0 pixela![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
hyundai je izbor za tebe... garancija na 0 pixela i 3 godine ....
imas i jeftiniji, ali hyundai ce ih sasvim zadovoljit...
ja koristim svoga 1 godinu i prezadovoljan...
ja sam si uzel 19" lcd, u metrou, LG, 1580 kn ja bio na akciji, prezadovoljan sam njime...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks