da, 000000 (6 nula)
pa sta nisi mogao sam provjeriti?
Subcity kod za mob nakon sto ga flashas...? Uvalim SIM PIN,i onda mi trazi taj subcity bla bla bla.. Treba mu za registraciju u mrezu,a cujem da je 000000. Tocno?![]()
da, 000000 (6 nula)
pa sta nisi mogao sam provjeriti?
Dvije varijante:
1) mob je i prije bio kodiran na neku mrežu
2) mob prije nije bio kodiran na mrežu
Ako je varijanta 1, onda ti neće pomoć nikakava promjena softa nego ga moraš dekodirat.
Ako je varijanta 2, onda imaš dvije podvarijante:
2.1) stavio si flash koji je zaključan na neku mrežu - rješenje je kao i pod 1)
2.2) stavio si flash koji samo gnjavi - pretražiš forum i nađeš da treba otići u folder /a/ i obrisati file "secure_pds_init". Zatim odeš u Settings -> Personalize -> Greeting i obrišeš poruku koja je tamo (upišeš bilo šta ili ništa) i restartaš mob.
(p.s. iako je hitno & bitno, trebao bi u naslovu reći o čemu je riječ)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
prof.Immortalis odakle ti to da je subsidy 000000????Izvorno postao prof.Immortalis
jups, krvio procitao i skuzio..
Uglavnom,mobitel ti je lockan,i nikakav flash ti neče pomoći da ga unlockaš.
mogao si prije otvaranja ovoga thread_a pogledati gdje si maloprije pitao to isto. LINK
mob je bio kod frenda. On ga je flashao,a posto nije znao kod,promasio ga je i sad treba ponovno napravit flash da bi me mob ponovno pitao kod. Dakle?
Dekodirati ili 000000?
Probaj ovo s brisanjem tog filea. Treba ti P2K driver i P2k tools (ili neki drugi program koji može pristupit filesystemu moba). Obrišeš taj file, upišeš novu pozdravnu poruku i restartaš mob. Ako je sve OK, gotov si. Ako ne, treba dekodirat (najvjerojatnije).
Ej Devil kada je mobitel lockan,onda mu izbaci da upiše subsidy code,a kada je unlockan onda izbaci subsidy error(tako nekako).Izvorno postao BlueDevil
![]()
Ovako je bilo brže doć do odgovora... THX svima!!!
To be continued...![]()
Nema problema.Izvorno postao Smuchac
![]()
Mda, i to stojiIzvorno postao Ghost Face
![]()
Bookmarks