mislim da ne moze preko backupa na mmc, n70 je s60 v8, a 6600 je v7
mozes preko pcsuite-a, to sigurno ide
Ovako, imam jedno pitanje...
Naime, cura je dobila Nokiu N70 a do sada je koristila 6600, a htjela bi da ima sve brojeve i neke poruke (ili sve) i na novom mobitelu (na N70)...
Pa sam razmišljao da napravim backup podataka sa 6600 na memo karticu i onda taj backup prebacim na N70, pa ga "restore"_a...
Zanima me da li je to moguće i da li tko to probao? Za aplikacije koje su na 6600 i slike i teme mi tako svejedno, bitno je da prebacim samo poruke i kontakte...
Zanima me da li je moguće ko što sam gore napisao da sam mislio napraviti (znači napraviti backup na 6600 pa ga vratiti na N70)??
Ako može netko "žurno" odgovoriti jer sam joj to mislio danas napraviti...
ili možda neki program ili aplikacija (stavite link)...
Unaprijed Hvala svima na odogvorima i prijedlozima...![]()
BTW: Sretna vam nova godina...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da ne moze preko backupa na mmc, n70 je s60 v8, a 6600 je v7
mozes preko pcsuite-a, to sigurno ide
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Contacts transfer za kontakte (Radi 100%, testirao sam bas sa 6600 i N70), a poruke mozda da prebacis spremanje poruka na MMC, ubacis karticu u novi mob i onda citanje poruka sa MMC-a. To sam negdje procitao na stranom forumu da su likovi uspjeli napraviti... (Meni nije trebalo prebacivanje poruka pa se time nisam igrao previse). Ako ne, presnimis System/Mail mapu (tamo se inace na mobu spremaju sve poruke i ostalo sto se tice poruka) sa jednog na drugi telefon (Preko nekog file browsera + racunalo).
Anyway, sve najbolje u novoj godini: zdravlja i love, a ostalo se lako rijesi![]()
Hvala GaGa... probat ću prebaciti cijeli folder... A što se tiče imenika, probat ću sa programom...![]()
Za kontakte možeš i na: mark all, pa send via BT
Možeš i samo prebaciti file C:\system\data\Contacts.cdb
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hvala Vert... Nisam se toga mogo sjetiti... (vidi se da nisam dugo koristio symb, morat ću se vratiti na njega)Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
![]()
Kad smo još kod prebacivanja takvih stvari, dali se mogu prebaciti i unosi u kalendaru i neke bilješke??![]()
![]()
Mislim da bi calendar trebao biti u c:\system\data\calendar pa samo kopiras tu datoteku... Hope this helpsIzvorno postao Ico
![]()
Kalendar je pod system/data/calendar (file bez ekstenzije)
Bilješke pod system data/notepad.dat
Ugl: ima na dotsisu program "Sprite backup", možeš i birati kaj sve očeš backupati![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Samo da isprobam sig...
BTW. Nema li N70 kao N93 neku aplikaciju u sebi koju pošalješ BT-om na mob s kojeg očeš uzet podatke i onda to sve sam obavi. Tak sam ja prenio s 7650 na n93
Evo danas sam probao prebaciti kontakte i poruke...
Kontakte sam upsio prebaciti tako da sam jednog po jednog slao preko BT-a na drugi mob (n70) jer kad napravi mark all (u kontaktima) onda nema opcije SEND... tako da sam to morao jedno po jedno...
kada sam hito posalti contacts.cdb preko fxexplorera, nisam mogao, tj nije ga htjelo poslati...
A poruke nisam uspio prebaciti... Kopirao sam cijelu folder (tj sve foldere i fajlove koji su njemu) sisytem\mail na drugi mob, ali opet nema poruke... tako da to nisam mogao riještiti... :/
A kalendar sam upsio riješiti...
Al nema veze, samo sam puno vremena izgubio...![]()
![]()
hvala na savjetima...![]()
Bookmarks