Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    m600i, k750, f500, S45i
    Operater
    VIP
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kako SE ima dobar softver :)

sinoć slao poruke i tako stavim mark several i pritisnem send

sad on meni šalje usporeno(zbog mreže) i nakon šta je poslao polovicu napiše failed..ja lud kao neznam do koga mi je stigao..i odem fino u drafts, nađem tu poruku i odem na send kad on meni napiše message was not sent to all recipients i kao pita me da li ću poslat ostalima

kako me redovito ovaj SE iznenadi

teško da to npr jedan Samsung ima
    Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung u nekim stvarima jako zaostaje

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja sam jučer imao problema sa slanjem poruka (zbog mreže, ko i svake godine)...
    I kad sam poslao istu poruku na više ljudi, izbacivalo mi je da nemogu poslati i da li želim ponovo slati... i onda sam tisno DA i poruke su polako ali sigurno stizale svima, makar sam morao i više puta stisnut DA nebi li poslao poruku, ali nitko nije dobio duplu poruku...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svima tupim da je "se" najbolji po svemu... no svi ignoriraju i hebu se sa svojim šminkerskim samsungićima i nokijicama, da ne govorim o motorola smeću itd...... hehe
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov
    Svima tupim da je "se" najbolji po svemu... no svi ignoriraju i hebu se sa svojim šminkerskim samsungićima i nokijicama, da ne govorim o motorola smeću itd...... hehe
    Hehe, svakako potpisujem da je SE makar među "dummyima" najbolji... Ja sam prešao sa Symbiana na W900... Oduševljen sam... Symb nikad nisam puno koristio, a SE mi pokriva sve što poželim. Nekad mi korištenje moba djeluje kao na reklami, sve savršeno. Nikad mi još nije zakazao, nikad mi ništa nije usfalilo, sve je tako logično da ti gotovo samo skače pod ruku kad nešto hoćeš napraviti... Dobro, možda malo pretjerujem, ali to nije slučaj ni sa jednim drugim mobom koji sam imao... A da ne govorim tek o Walkman softu, a i zvuku na slušalicama, po mom mišljenju čak je i iPod nadmašio... Barem softwareski jer i za iPod postoje in-ear sluške, ali ipak, ove dobiješ sa telefonom pa je feeling ljepši kad ne moraš pljunuti još dodatnu lovu...
    Sve u svemu - SE savršenstvo.
    P.S. Bar zasad odustajem od prodaje... Nedavno sam konačno odlučio prebacit malo mjuze na njega i isprobat malo bolje slušalice i sad ga ne dam nikome...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gledaj... nebi baš reko da su Nokijice šminkerske... One su po meni baš funkcionalne... Samsung je šminka...
    A što se tiče Motorola, mene je oduševila V60, koja je bila super kada trebaš poslati više poruka, pogotovo tako oko Božića i Nove godine kad mreže ne funkcioniraju... Recimo, K800 kada ne uspije poslati poruku pita da li želiš da ponovo šalje, ko i neke Nokije i SEi (većina njih), a na V60 samo odabereš primatelje i mobitel sam, bez ikakvih "pitanja" šalje poruke dok ih ne pošalje... Zbog toga mi je žao te Motorole... A još je imala neku vrstu alu kućišta...

No back on topick: SE ima dobar soft, negdje ju u rangu sa Nokijom, ali iznad Samsungovog (znam pošto sam imao E900)...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    bb pearl; nokia n93
    Operater
    T-mobile;Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE po meni proizvodi najbolje mobitele.
    Imam N80 ali syimbian nikad nisam upotpunosti iskoristio
    SE ima relativno brz software dizajn ok i fenomenalnu kameru

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE je najjači u sveukupnosti dobivenih opcija, funkcija, kamerica, walkmanića...

Za SE ja dižem svoj glaaaas!

Jedino me smeta što nije baš pretjerano friendly za neko moddanje. Je, moguće ga je moddati, ali to nije ni blizu onome kod Siemensa koji su nenadhebivi u tome

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.070
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.070, Nivo: 20
    Bodovi: 7.070, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ DeVelox
    Hehe, svakako potpisujem da je SE makar među "dummyima" najbolji... Ja sam prešao sa Symbiana na W900... Oduševljen sam... Symb nikad nisam puno koristio, a SE mi pokriva sve što poželim. Nekad mi korištenje moba djeluje kao na reklami, sve savršeno. Nikad mi još nije zakazao, nikad mi ništa nije usfalilo, sve je tako logično da ti gotovo samo skače pod ruku kad nešto hoćeš napraviti... Dobro, možda malo pretjerujem, ali to nije slučaj ni sa jednim drugim mobom koji sam imao... A da ne govorim tek o Walkman softu, a i zvuku na slušalicama, po mom mišljenju čak je i iPod nadmašio... Barem softwareski jer i za iPod postoje in-ear sluške, ali ipak, ove dobiješ sa telefonom pa je feeling ljepši kad ne moraš pljunuti još dodatnu lovu...
    Sve u svemu - SE savršenstvo.
    P.S. Bar zasad odustajem od prodaje... Nedavno sam konačno odlučio prebacit malo mjuze na njega i isprobat malo bolje slušalice i sad ga ne dam nikome...
    Potpisujem sve napisano.
    Samo ja sam prešla sa symbiana na K800i!
    "Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajd ne vrjedjaj motorolu, prijateljica ima neki SE, i moj mob se bolje drzi od njezinog, duze mu traje bat, ne gasi se, ne resetira..
    Braticev SE mal mal na popravku...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    W810
    Operater
    V.I.P.
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prof.Immortalis
    ajd ne vrjedjaj motorolu, prijateljica ima neki SE, i moj mob se bolje drzi od njezinog, duze mu traje bat, ne gasi se, ne resetira..
    Ovdje se ne govori o tehničkim pogreškama uzrokovanim manje kvalitetnim materijalom.... što je normalna pojava!?!?! ne mogu svi telefoni biti jednake kvaliteta hardwera. Neki drže dugo,neki se kvare, i to je normalno. Isto je kod auti... neki auti se kvare stalno,nekima se samo ulje zamijeni i opet ide za novim 10 000km. nego se govori o funkcionalnosti i jednostavnošču SE telefona, gdje su u tim prospektima ostali telefoni još jako daleko..... promjenio sam oko 30 mobilnih telefona i svaki put me SE oduševi ispočetka.... jer ima toliko sitnih detalja u softweru na koje se naučiš i kada mijenjaš telefon jednostavno ne možeš bez tih detalja i opet u dučan natrag po SE.... znam!!!! prodao sam W800 i kupio NOVI novcati D600 za 3000kn i imao sam ga 7 DANA!!! jedva sam čekao da opet uzmem u ruke SE jer da sam ga imao još koji par dana mislim da bi D600 završio u prvom zidu koji bi mi bio na putu...

toliko...

pozz
    SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....

Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prof.Immortalis
    IMA NEKI SE???? KOJI možda samo ericsson?

motorola je meni i dalje smeće...

moj frend je 5 puta nosio v360v na servis... na kraju ga je zakovitlao u zid i nije mu ništa bilo (hardverski) no uvijek ga je soft hebao i uvijek će dok ne krepa trenutni direktor motorole i ne dođe novi pa promijene nešto...

motorola je po meni smeće iz mnogo razloga mnogo, mnogo... ako te zanima nabrojat ću ti ih na pm ovdje neću offtopičarit....to što ga ljudi znaju modati da kolko tolko soft bude dobar je druga strana priče... neznaju to svi... odnosno neznaju svi za to...

ja sam svoj se nosio jedanput na servis i to mu otišao flat kabel... no stvarno sam mob mučio (otvarao i zatvarao) dok gledam tv i sl...
    Seriously?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam Mot. V300...pa onda MPx220.....i imale su svaka poneki zanimljiv detalj softvera. Recimo na Vxxx serijama super je stvar, sto si mogao staviti pass na poruke, slike itd. Zatim preraspodjela ikona u gl. meniju. Preraspodjela stavki u porukama, tj. kojim redom da idu (npr. Napisati novu - primljeno-odlazno-poslano...itd.) jer mi se kod SE ne dopada sto moram da bi dosao do poslanih poruka ici preko e-posta, RSS citaca, nedovrsenih. Motorole imaju bolju kontrolu odlaznih i dolaznih poziva pa i GPRS protoka podataka (al nemaju brojac sms-ova..).

Na MPx seriji mi se svidja kad trazim broj u imeniku, radi na T9 principu. Utipkam npr. Ana (2-6-2) i izbaci mi sve Ane u imeniku. Kod postavki glasnoce, nema 1 generalna, nego posebno glasnoca za sms, posebno za alarm, zvonjavu, razno razne druge alerte..

Onak, nebi bilo lose to ubaciti u SE softver, u biti sitnice, no cine mi se korisne.

Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve u svemu mislim da SE ipak ima jedan od boljih softvera.Evo moja Nokia stara par mjeseci i sad sam ju ostavio na popravku jer se mob jednostavno"zašteka" i onda pomaže jedino vađenje baterije.A to mu i nije prvi puta.Dosad sam imao samo tri Nokie i sa svima neki problem,jedna nije htjela puniti bateriju,drugoj krepo ekran....Sad sam sve više i više u dilemi da li da kupim N-95 ili ne,jer baš mi i nije gušt dati 700eura pa da mi neš šteka na njoj kao i na ostalim nokiama.Do sad sam jedino imao problem na SE k-700 radi "đoje",ali to nije soft problem...
    Zadnji uredio ledeni : 26-12-2006 u 11:45
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points1 year registered

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    BB Curve 8900
    Operater
    Tele2
    Godina
    54
    Bodovi
    7.014
    Nivo
    19
    Bodovi: 7.014, Nivo: 19
    Bodovi: 7.014, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj stari M55 iz 2003.g. je imao naprednijih funkcija koje K510i iz 2006.g. nema, tako da budi oprezniji sa hvalospjevima.
    Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka čast SE ali u živoj primjeni mobilnih telefona kao što su

Nokia 6233 (moj)
    &
    SonyEricsson W810 (moje drage)

Mogu reći da nema baš neke velike razlike jer su po funkcijonalnosti i brzini u istome rangu.

Dakako da je SE jako zadovoljavajuča marka mob.
    jer nudi dosta više od ostali koji su u istome cjenovnom rangu!!

OnTopic:
    po meni je recimo zadovoljavajući soft od Sony Ericsson K610
    koji je po meni zadovolji kako po cijeni tako i po softu!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potpisujem manje-više sve navedeno. SE se uvijek isticao stabilnim i jako funkcionalnim softverom, koji je imao sve što i prosječnom i nešto naprednijem korisniku treba. Stvar je u tome da SE tj. Ericsson dio puno ulagao u razvoj softvera i imao je besprijekornu softversku podršku, što se i primjeti. Istina mobiteli im nisu šminkerski toliko u odnosu na druge, ali sve je stvar prioriteta.

Čisto da nabrojim neke prednosti u odnosu na konkurenciju: E-mail klijent nije Java, pa ima dojavu primljenih mailova. Isto vrijedi i za RSS Feedove. Druga stvar je Web browser, koji je reducirana verzija najboljeg browsera za PocketPC računala (ili jednog od najboljih). Druga stvar su multimedijske sposobnosti (odličan Music Player i odličan zvuk te premotavanje video fileova), a treća je multi-tasking. I to kakav, može se pokrenuti tri aplikacije odjednom + Music Player, a zahvaljujući Task Manageru dostupnim u novijim SE-ovim mobitelima, lako je prebacivati između njih.
    Čisto pogledajte da li i jedan drugi brand ima spomenute mogućnosti. Naravno, tu su i one convenience mogućnosti koje su stvar dorađenog softvera, a koje korisnici po defaultu podrazumjevaju, a koje najčešće nisu dostupne na drugim mobitelima.

@Vuki: Ovaj mobitel je jako dobar i fin, tj. odlično je napravljen, a i jedan je od prvih koji ima prave sposobnosti multitaskinga.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomyslav
    Moj stari M55 iz 2003.g. je imao naprednijih funkcija koje K510i iz 2006.g. nema, tako da budi oprezniji sa hvalospjevima.
    Npr?
    Jedina koje se ja mogu sjetiti je ta da je imao ugradjenu vjezbu za palcani zglob jer su kreteni napravili soft tako da funkcijske tipke stalno mijenjaju strane. Malo je potvrda na lijevoj, malo na desnoj. To je i Samsung furao neko vrijeme. Ne znam jel i danas tako.

Sve je to stvar navike. Ja sam probao hrpu mobova i SE mi najvise lezi zato jer mi je bio prvi, svidjao mi se i sve drugo sam usporedjivao s njim. UIQ 2.0 i 2.1 su mi zakon. Tako mocno a tako jednostavno. Ovaj 3.0 jos nisam previse koristio pa ne zelim komentirati.

Motorolu sam imao V525 i to mi je nekako drugi po redu. Ali ima 2 katastrofalne debilane. Prva je imenik. Tko god je probao zna koliko treba truda da se taj imenik upristoji i prilikom svakog paljenja ponovo treba birati grupu da se nema duplih kontakata. A druga je kretenizam da kad ides poslati SMS preko izbornika za poruke on ne prikazuje broj uz odabrano ime pa ti onda pogadjaj jel' to mob ili fiksni. Ali to se dalo rijesiti da odes u imenik pa tamo uz odredjeni broj ides poslati SMS. I e-mail bas i nije najinteligentnije rijesen.

Siemens iz gore navedenog razloga

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca
    Potpisujem manje-više sve navedeno. SE se uvijek isticao stabilnim i jako funkcionalnim softverom, koji je imao sve što i prosječnom i nešto naprednijem korisniku treba. Stvar je u tome da SE tj. Ericsson dio puno ulagao u razvoj softvera i imao je besprijekornu softversku podršku, što se i primjeti. Istina mobiteli im nisu šminkerski toliko u odnosu na druge, ali sve je stvar prioriteta.

Čisto da nabrojim neke prednosti u odnosu na konkurenciju: E-mail klijent nije Java, pa ima dojavu primljenih mailova. Isto vrijedi i za RSS Feedove. Druga stvar je Web browser, koji je reducirana verzija najboljeg browsera za PocketPC računala (ili jednog od najboljih). Druga stvar su multimedijske sposobnosti (odličan Music Player i odličan zvuk te premotavanje video fileova), a treća je multi-tasking. I to kakav, može se pokrenuti tri aplikacije odjednom + Music Player, a zahvaljujući Task Manageru dostupnim u novijim SE-ovim mobitelima, lako je prebacivati između njih.
    Čisto pogledajte da li i jedan drugi brand ima spomenute mogućnosti. Naravno, tu su i one convenience mogućnosti koje su stvar dorađenog softvera, a koje korisnici po defaultu podrazumjevaju, a koje najčešće nisu dostupne na drugim mobitelima.

@Vuki: Ovaj mobitel je jako dobar i fin, tj. odlično je napravljen, a i jedan je od prvih koji ima prave sposobnosti multitaskinga.
    Hm, ne mogu onda a da ne zapitam... Kako to da nemas (a prema sigu nisi nikad ni imao) nijedan SE?
    Mislim, slazem se sa ovim sto si rekao, samo me zanima.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    6288 7373 V3
    Operater
    T-mobile, VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trenutno koristim SE samo zato što nudi dosta toga za malo para, prije njega sam koristio gomilu drugih mobitela izmedju kojih i Siemense i Motorole, sve je stvar navike. Zamjerati što netko nudi u softwareu, a netko ne, je po meni nebuloza jer se prije kupnje o takvim detaljima treba raspitat,i a potom tražiti mob koji će sve zahtjeve ispuniti.
    La donna e MOBILE

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam ih imao kao primarni mobitel (al sam ih uvijek imao usput) iz nekoliko razloga:

1. Memory Stick...uffff pljuv! Arghhh, ok nije baš neki razlog, ali smeta mi SE-ovo forsiranje ovog standarda, koji je užasno skup. Softverski su SE-ovi odlični, ali hardverski...puh

2. Kućište...uvijek nekako škripavo kućište i nije bio ni po čemu poseban. Osim toga ergonomija mi je bila loša, zato što sam imao nešto veće prste, pa se nikako nisam navikao na sitnu tipkovnicu inače prisutnu na SE-ovim mobitelima.

Što se tiče ostalih stvari, do prije dvije godine sam isključivo dobivao mobitele koje su mi kupili. Nikad nisam imao para za jedan T610/630 ili T68i ili slične mobitele, a i u posljednje vrijeme sam tek skužio (kad sam počeo malo više testirati mobitele) da zapravo imaju odličan softver. Vjerojatno će mi sljedeći mob biti SE, ako ne uleti neki bolji.

Možda najbitnija stvar nije zapravo softver, nego sveukupne karakteristike moba, a tu je zapravo Nokia neznatno uvijek prednjačila nad SE-om.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam ih imao kao primarni mobitel (al sam ih uvijek imao usput) iz nekoliko razloga:

1. Memory Stick...uffff pljuv! Arghhh, ok nije baš neki razlog, ali smeta mi SE-ovo forsiranje ovog standarda, koji je užasno skup. Softverski su SE-ovi odlični, ali hardverski...puh
    2GB se moze nabaviti za 400kn. 4Gb na netu mozes naruciti za cca 70$. Ne vidim kaj je tu tako skupo.

2. Kućište...uvijek nekako škripavo kućište i nije bio ni po čemu poseban. Osim toga ergonomija mi je bila loša, zato što sam imao nešto veće prste, pa se nikako nisam navikao na sitnu tipkovnicu inače prisutnu na SE-ovim mobitelima.
    Svi skripe. Tocka.

Možda najbitnija stvar nije zapravo softver, nego sveukupne karakteristike moba, a tu je zapravo Nokia neznatno uvijek prednjačila nad SE-om.
    Nokia je uvijek prednjacila po kolicini modela i svakome je nesto bitno falilo. Sada su svi poceli sa tom masovnom proizvodnjom, a sve je u biti isti drek. Razlika je ponekad samo u jednoj karakteristici.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj mi reci ak ti nije problem di se 2 gb može kupit za 400kn, trenutačno ja kupujem pa sam jako zainteresiran....

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prati malo njuze. Zna se naci.
    U ducanima su 550-600kn.
    Zadnji uredio kinggo : 26-12-2006 u 21:07

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koje newse da pratim??? ono.. fakat sam jako zainteresiran...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kako dobiti posao u VIP-u ili T-mobilu?
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 95
    Posljednji post: 10-11-2009, 00:08
  2. Koji softver koristite?
    By kinfa in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 69
    Posljednji post: 02-03-2007, 16:37
  3. Kako da ocistim ekran na SE T230?
    By evan in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 05-05-2004, 08:28
  4. Odgovora: 2