da i meni je to super, ali nikad nisam tako što 'vozio'... to što kažeš, preskup je to sport... a zakon su mi još i avioni na daljinsko upravljanje...
jeste ikada vozili one autice na daljinsko, ali one prave koji idu po 40km/h? meni je to jebeno, ali skupo dosta, jeftiniji autic je 1000kn i daljinski oko 500kn
da i meni je to super, ali nikad nisam tako što 'vozio'... to što kažeš, preskup je to sport... a zakon su mi još i avioni na daljinsko upravljanje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni su autici bolji, a imas cak i motore na daljinsko! mene svako malo to uhvati na par mjeseci i mislim da cu to morati kupiti jednog dana! ja sam vozio buggya od frenda, to ide savrseno, po bilo kakvom terenu, ali baterija traje samo 10,15min
ak nekog zanima možemo odić na stazu pa da provozamo dva bolida na daljinski.
dobar grah daleko se čuje
samo da dodam ducan sa tim sranjima je udaljen od remya jednu stanicu!
@nered...pa daj organiziraj neku utrku,skupit ćemo lovu za gume.
evo mene zanima, kad idemo?
kaj nered ipak neidemo?
...mi smo bili....u petak.![]()
bez mene, pa kako ste mogli!!!![]()
evo coma da vidis kak je bilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@nered....kako sam te skršio na trećem zavoju,to se ne hvališ.Montoya je livada za mene.![]()
dajte fakat recite, kaj je bilo, jeste bili na nekoj utrci ili ste ih stvarno vozili, mene taj hobi ili neznam kako da to nazovem stvarno zanima!
dogovorit cemo se kad ce bit sljedeca tekma (uzgb), pa ces vidjet.
daj javi kad bude bilo nesto!
evo javljam .... bilo je .
ti bi za svoje godine trebo biti ozbiljniji!!! nevolim ljude koji se bas cijelo vrijeme zajebavaju
ni ja...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj ga zasoraj
ajde nered jel se ti kaj kuzis u to ili samo kenjas?
zanima me jel se te autice isplati kupovati polovne?
Bookmarks