Bila je vec ova tema al ju nemogu pronac...
Stavio sam novu karticu od 1gigu i napunio ju sa 750mb i sada mi steka kamera dok snimam, kada reproduciram ima samo par trzajeva malih. Da li je neko uspio rješiti taj problem?
Bila je vec ova tema al ju nemogu pronac...
Stavio sam novu karticu od 1gigu i napunio ju sa 750mb i sada mi steka kamera dok snimam, kada reproduciram ima samo par trzajeva malih. Da li je neko uspio rješiti taj problem?
Stavis da ti snima u memoriju telefona umjesto na karticu jer kao kartica nije nokiina pa steka i tak...
Sam kaj je to problematicno moras non stop onda premjestat kasnije kad snimis nes sa memorije telefona na mem kartice
to je blesavo, a ako hoću snimit filmić veći od 20MB onda ga nemogu spremat na memoriju od moba jer nema više mjesta![]()
a što se tiče kartica da kamera bloka, dal je to sa svim karticama osmim od nokie ?![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Izvorno postao marq
Sve 5 mi je radilo sa SanDiskovom 512mb, kada sam kupio apacer pocelo je štekati
Neznam za sandisk, ali i sa apacerom i sa takems-om steka, jedino mi nije stekalo sa nokiinom![]()
o tome ja i govorim zašto je sandisk prva liga![]()
al ****** nema je nigdje kod nas za nabavit![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
e stari moj ja sam ti sebi i totu u sloveniji kupio za 120kn od 512mg(sandiskova) i sada zadnji put kada sam isao kupio sam mu od 1gb ali jebga ,iako meni nesteka s tom karticom totu steka ali imamo istu.
Pozdrav
Bookmarks