dobra stvarcica
Retro look, bolji ekran, mikro dimenzije i Game Boy Advance ispod haube
Ovako su opisali nova-stara Nintendova dzepna konzola. Na PlayStation Portable, Nintendo je odgovorio Nintendom DS, a ovo je dodatni samar u lice Sonyja da se pokaze tko je car na trzistu prijenosnih konzola. Micro moze pokretati sve postojece igre za Gameboy Advance i Advance SP uredaje.
http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com.../mdf562626.jpg
http://img.engadget.com/common/image...56023913625068
dobra stvarcica
zzop.
Citat:
Nintendo ponovo izdaje svoju dlanovnu konzolu Game Boy Advance SP, ali u puno manjim dimenzijama i sa imenom Game Boy Micro. Dimenzije ove konzole u potpunosti opravdavaju njeno ime – Micro. Naime, ovaj je uređaj dug 10 cm, širok 5 cm, debeo je dva cm, a težak je samo 79g. Kao na današnjim mobitelima, i na mikro GB-u ćemo moći mijenjati maske, ekran ima pozadinsko osvjetljenje, a tu je i punjiva litij-ionska baterija. Odlična stvar kod ovog Game Boya je što je kompatibilan sa svim do sada izdanim GB igricama.
.....cute but psycho.....
Ja imam psp, ali igre su užasno skupe. Svaka igra dode kao novi game boy micro. Mene je strah nositi psp u skolu da mi ga ne bi netko ukrao. Ako budem mogao birati sto cu za bozic bit ce to Game boy micro i sve igre gdje se pojavljuje Super Mario.
mislim da ce cijena Micro-a bit oko 1200kn..
...pa jel još nije izašao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da nije....
totalno lose izgleda......(po meni)
Kakve su mu karakteristike?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ma ovi od Nintenda moraju staviti 3d podrsku, neku malo jacu.
Inace ovo je ful kula jel imaju nekakvi pirati za ovo i za PSP, jer imam namjeru kupiti neki od ovih momaka (PSP ili neku vrstu Gameboya), a ako nema pirata jedino mi n Gage preostaje
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
A dali je moguće kod Micra stvaljati igre na njegovu memoriju i tako ih igrati, ako ima svoju memoriju, kolika je ona?
Izvorno postao Futurama
Nije moguce.
postoje neke flash kartice koje spojis na comp i prebacis gba igre, ako te zanima vise evo ti linkIzvorno postao Futurama
Bookmarks