Naslov sve govori, molim mišljenje![]()
Naslov sve govori, molim mišljenje![]()
Misljenje o cemu koji da kupis, koji je bolji, koji sta ima, moras bit malo konkretnija. Neznamo sta hoces pa neznamo o cemu da ti pisemo.
btw: Dobro nam dosla
pa, e700 je dizajnom bolji, v600 funcijama, ekranom i softwareom. Za otprilike istu cijenu, u e700 ćeš dobiti lijep preklopni mob s dva ekrančića u boji, s malo funkcija, i gnjusnim softwareom, a u motoroli češ dobiti moćnog preklopnjaka, s brdom funkcija, većim i boljim ekranom nego e700, ali manje privlačnog izgledom.
Ja bi svakao preporučio motorolu V600!!!
PotpisujemPoslao: Gen Mo'Kai
pa, e700 je dizajnom bolji, v600 funcijama, ekranom i softwareom. Za otprilike istu cijenu, u e700 ćeš dobiti lijep preklopni mob s dva ekrančića u boji, s malo funkcija, i gnjusnim softwareom, a u motoroli češ dobiti moćnog preklopnjaka, s brdom funkcija, većim i boljim ekranom nego e700, ali manje privlačnog izgledom.
Ja bi svakao preporučio motorolu V600!!!
Kupi V500 jer je V600 nekak kičast.
Ajme stvarno, sory,sory!!Poslao: sile
Misljenje o cemu koji da kupis, koji je bolji, koji sta ima, moras bit malo konkretnija. Neznamo sta hoces pa neznamo o cemu da ti pisemo.
btw: Dobro nam dosla
Ma nikako ne znam šta da kupim poslije nokie 3310 i 6210, samo da je preklopni , i naravno kamera
Hvala na dobrodošlici!!
I još nešto: zašto u ovim časopisima o mobitelima nema usporedbe i recenzija o v600????
Nekada sam bila uobražena, ali sam se oslobodila te mane, sad sam savršena!!
ak kupiš V500 to ti je isti model kao v600 samo sa drugim softom zar ne?Poslao: davor
Kupi V500 jer je V600 nekak kičast.
moja preporuka je v600, dobra kamera, dobra memorija, mislim da se na njoj mogu gledat filmići, a ima čak i bluetooth![]()
ja bi uzeo v600. bolji je od e700 po funkcijama, a i e700 mi je nekak isfuran.
kog god vidim, ima e700 al baš v600 i ne viđam
Zadnji uredio kinfa : 19-05-2004 u 22:59
pa da. komercijala
Mozda se treba upitati sta je razlog tomu.Poslao: kinfa
kog god vidim, ima e700 al baš v600 i ne viđam
Eto vidiš, a meni se baš što se tiče dizajna v600 puuuno više sviđa, ma uzela bi ja vrlo rado i v500, ali je nažalost samo za vipašePoslao: cyberphere
Izgled. Svi se zapale na dizajn. Tako sam i ja. I rješio ga se nakon dva tjedna![]()
Točno to što cyber kaže! Ljudi su zatucani, misliš da su oni prije kupnje upoznati s funkcijama tog mobitela? HA! Oni vide lijepog preklopnog mobitela s dva ekrana u boji i kamericom i boli ih džon za drugo! Ti kao oćeš reć da zato jer je samsung najbolji? Mo'š mislit...Poslao: sile
Mozda se treba upitati sta je razlog tomu.
Xena, mislim da za HT ima v525, verzija v500 s malo izmjenjenim softwareom...
nema ht 525. ima v300 i v70
Ne ja mislim da postavljam pitanje oko kojeg se moze raspravljat. Zato smo tu.
Ma sto ljudi sto ćudi, netko neki mobitel hvali, a nekome je sr..e!
Evo ja već više od mjesec dana čitam sve moguće recenzije, rasprave, obavijesti ..... i šta??? Tek sad ništa neznam!!
Taman se odlučim za neki mobitel, kad ono neki žalosni korisnik drvljem i kamenjem po njemu!!
Do sada sam koristila nokie i super, prezadovoljna!,siemens ,konkretno m55 meni je katastrofa,ali to je sve stvar navike, ja ne kažem da je to loša marka!!!
Svidio mi se novi 7200, ali onolicni ekran za onooolike pare, pa mi se onda svidio v 500, kad ono samo za vip, pa sad najavljuju novi samsung e300 i p510, možda oni budu super, ali ja mobitel želim saaaada
Šta da kupim pomagajte???
Poslao: sile
Mozda se treba upitati sta je razlog tomu.
i ja se zapalio ko cyber, reko super izgleda, dva ekrana, kamera, i htio sam ga kupit, al sreća što nisam...![]()
Gle, ovako ćeš se teško odlučiti. Kao što i sama kažeš, nekima se sviđa jedan iz ovih i onih razloga, nekom drugom se ne sviđa, ali zato preferira onaj treći model ili marku, it., itd...Poslao: xena
Ma sto ljudi sto ćudi, netko neki mobitel hvali, a nekome je sr..e!
Evo ja već više od mjesec dana čitam sve moguće recenzije, rasprave, obavijesti ..... i šta??? Tek sad ništa neznam!!
Taman se odlučim za neki mobitel, kad ono neki žalosni korisnik drvljem i kamenjem po njemu!!
Do sada sam koristila nokie i super, prezadovoljna!,siemens ,konkretno m55 meni je katastrofa,ali to je sve stvar navike, ja ne kažem da je to loša marka!!!
Svidio mi se novi 7200, ali onolicni ekran za onooolike pare, pa mi se onda svidio v 500, kad ono samo za vip, pa sad najavljuju novi samsung e300 i p510, možda oni budu super, ali ja mobitel želim saaaada
Šta da kupim pomagajte???
Fino uzmi karkateristike modela koji te zanimaju, provjeri po postovima da li koji od modela ima neku veću manu i zdravo! Ovako ćeš samo tapkati na mjestu jer ćeš dobivati milion različitih i suprotnih mišljenja (najčešće mišljenja) i više nećeš znati što. Na kraju ćeš i odustati od mobitela i vratiti se karticama i telefonskim govornicama. Brrr... kad se samo sjetim... Pogotovo Jelačić plac.![]()
Bookmarks