Nije loš, ali ja sam se vrlo skoro (čitaj nakon pola sata) vratio na stock firmware![]()
![]()
Mislim da nećete nigdje naći bolji firmware za v3x! ja sam oduševljen sa njime!! Ima najbolji skin koji sam do sada imao na mobu i softver doslovno leti! Nevjerovatno je to kako su ga sklepali!
DOWNLOAD
Nije loš, ali ja sam se vrlo skoro (čitaj nakon pola sata) vratio na stock firmware![]()
![]()
jel se smije znati zašto? mislim da ovaj firmware nema mana. Barem koliko ga ja koristim. A imam ga od petka.. I jako je brz, a ima svega vraga gore. Plus onaj fantastičan skinIzvorno postao horner
A koji je taj skin ako se smije znati?
Azure se zove... gledao sam malo po netu i na motox forumu, ali nisam ga nigdje vidio... dolazi sa gore navedenim monsterpackom..
Probao sam,skin nije los ali ja cu i dalje ostat na symbian-u,a ostalo cu probat.
Mogu li se ikako sacuvat java failovi da poslije svakog flasha ne moram instalirat igre i aplikacije?
Pa eto, moja su iskustva što se brzine tiče malo drukčija od tvojih. A ima i neke, po meni, malo ružnjikave ikonice, pogotovo one za status baterije i sve druge u toj ravnini (jačina signala itd). Eto, moje dvije lipe.Izvorno postao GoGs
![]()
Ne........Izvorno postao neznalica
pa dobro, svako ima svoj ukus... no što se tiće brzine, to stoj. mob se je jako usporio sa tim skinom u usporedbi sa stock moto firmware-om, no kad gledaš kakav skin imaš, mislim da brzina nije tako upitna jer u biti sve si podesiš na kratice... to je skin za pokazivanje drugimaIzvorno postao horner
![]()
Bookmarks