TOSHIBA Satellite P100-106 vs. TOSHIBA Satellite P100-425
Nalazim se u nedoumici pa se obraćam vama za par savijeta. Prije svega, ispričavam se što ovim putem otvaram još jednu temu tipa "koji odabrati između ova dva", ali pročitao sam vodić za kupnju pažljivo i temeljito i još uvijek nisam 100% siguran.
Dakle, kupujem TOSHIBIN 17" laptop za kućnu upotebu. Izbor je pao na sljedeća dva modela:
U čemu je caka i zbog čega sam u nedoumici. Čitao sam u vodiću za kupnju (http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52798) da je grafička kartica glavni potrošać energije i uzrok buke i velikog zagrijavanja laptopa a razlika u grafičkim karticama ova dva navedena modela je velika, pa me zanima vaše mišljenje može li ova "lošija grafička kartica" zadovoljiti potrebe nekoga tko ne igra igrice te može li bez problema raditi pod Vistom?
I još me zanima usporedba procesora? Znam da je na ovom skupljem lapotopu procesor bolji ali u kojoj mjeri? Zanemarivo? Nezanemarivo? Što mislite?
Kada bi ste vi kupovali, kojeg bi ste uzeli?
Uzmite u obzir da je razlika u cijeni 500E...
Kada bi ja kupovao, da mislim dati tu lovu, onda bi uzeo onoga sa 7600 grafikom jer igram igrice, ali ako ne misliš igrat igre onda je onaj sasvim super i vista će sasvim pristojno radit. meni je radila na 1.2 celeronu tualaten i 512 pc100 ram i savage s3 sa 2mb meme...
Ne igram igrice skoro nikada. Jedino ponekad Football Managera, al za njega ne treba neka grafička. Uglavnom se na kompu bavim internetom, muzikom i fotografijom!
Bookmarks