Lijep pozdrav svima.
Već ste mi jednom pomogli u odabiru mobitela sa kojim sam vrlo zadovoljna a sada mi je na red došao fotoaparat.
U izboru su mi 1. Pentax optio A20, 2. Pentax optio T20, 3. Canon IXUS 850 IS, 4. Canon PowerShot S3 IS. Znam da po klasi nisu svi isti i zbog toga i imam nedoumica.
Prvenstveno mi treba za snimanje obitelji u raznim situacijama (dvoje klinaca ispod 5 g.), a drugi dio je moj hobi i izrada ogrlica koje slikam.
Ne razumijem se baš u sve te specifikacije oko fotića ali sam skužila da npr. br. 1. ima shake-reduction za br. 2. nisam pronašla taj podatak. T20 ima touch display (sa stylus pen-om) i sa većim LCD ekranom, a nema optical viewfinder (pročitala u nekim postovima da je dobro da imaju).
E sad da li da idem na prva tri kojima je cijena oko 3.000,00 kn ili da dodam još cca. 500,00 kn pa kupim S3. On ipak ima 12x optički zoom, izgleda kao "pravi" fotić, i naravno izbor je mog supruga. (ovaj post pišem ja jer mu kupujem poklon za Božić i rođendan).
Molim Vas pomozite mi! Unaprijed hvala.

Odgovori uz citat
No povećanje osjetljivosti vodi do pada kvalitete slike, stoga je ta akcija upitna, a rezultat razočaravajući. 
Bookmarks