Da ne govorim puno pogledajte sami ovaj "digitalni fotoaparat"
![]()
Da ne govorim puno pogledajte sami ovaj "digitalni fotoaparat"
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
WTF iz dat?! Vuče malo na benefon Esc!
Bože dragi šta neće sve napravit od tih mobitela,za godinu dana će bit normalno da ti mob ima kameru dva tri megapixela.
stvarno zastrasujuce.izgleda da mogu baciti moj digitalac od 3,2mpx!
Da, jeste pogledali specifikacije? Osim jakog (da jakog)- prejakog fotića, mob ne nudi skoro ništa novoga. Nema EDGE. Ekran u 262k boja (moglo je bolje).
Ali opasan igrač. Još ako ga nadograde za 3G mreže.
Piše dostupan u veljači- zna li tko cijenu?
ali ima opticki zoom.
Pa da. To i kažem. Na fotić možemo zaboraviti pored ovakvog moba!
Ali, osim fotiće ne donosi baš puno novih stvari.
nikad to nece biti takoIzvorno postao Moby
usporedi fotke sa tog lg-a i recimo canona a530
oba imaju po 5 mp
u niti jednim svjetlosnim uvjetima, nacinu fotografiranja mobitel nece imati sanse
cak niti taj samsung od 10 mp- ima ziher premali senzor i prelos procesor za obradu slike, o optici necemo ni raspravljat
Imaju je na recisvima.com. Vidi: http://www.recisvima.com/shop/catalo...id%3DA-1087%26
Pa ko voli slikavat s mobom nek izvoli.
za samsung b600(10mp) bi se prije moglo reci da je to digitalac sa funkcijom mobitela nego obratno pa zato uopce ne sumnjam u kvalitetu optike.KG920 je ipak "samo mobitel" sa solidnim fotoaparatom koji dakako nema sanse u usporedbi sa pravim digitalcem.Izvorno postao jed2i
Zadnji uredio Vepar : 20-11-2006 u 17:53
izgleda da je povucen iz prodaje u srbiji
ili je rasprodan...![]()
Ja tak nesto bas i cekam, sam da ga jos upakiraju u obican mali mob bez ostalih cuda! Ovi mobovi s 2 mpix rade ok slike al jos to nije na razini da bi kad idem na put rekao netreba mi fotic, imam na mobu! Nije stvar samo u rezoluciji, nisu ni boje i kontrasti jos na razini nekog prosjecnog digitalca...
ali ovaj novi LG ce sigurno moci zamijeniti jeftinije digitalce.
Moguce, one prve sigurno al cisto sumnjam da ce bit na razini moje sony T7ice. Kad to postignu e onda je to to, takav mob cu platit kolko god da kostao!
doci ce i to vrlo brzo i vjerujem da ce fotici na mobu uskoro zamijeniti digitalce.
pa ima i neki samsung 7mp camera
Get rich or die tryin.....
ima i sa 8mpx i 3x optickim zoomom.
ovaj lg je stvarno M R C I N A samo kaj mi i nije bas nesto lijep
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
cijena je prava sitnica nekih 800 eura
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1009/LG/KG920
Sve kaj mi se sviđa na mobitelu je fotić...dizajn, ostale funkcije i slično je bezveze...a ak baš patim na fotiće, neću dati 800 eura za mob, nego radije dam 300 eura za odličan fotić i 500 eura za neki high-class mobitel...ko je vidio dati 800 eura za LG-a!![]()
Bom Chicka WahWah
Izgleda da dolazi vrijeme kada će se davati možda ne 800 €, ali 799 € sigurno da za LG mobitele. Više nisu copy cat firma, već lider na tržištu. Nemoj se čuditi kada budeš iskrcavao euriće za nekog najnovijeg LG-a in da fjuč'r![]()
doce kod nas kad bude izasla n95 da joj pravi konkurenciju
U njemačkoj se taj mob može već dugo nabavit, ima ih i u hr par, a i ja sam ga posjedovao čak 1 dan hehe. Ak kaj koga zanima nek pita.
Kamera se moze usporedit s npr. Canon A310 po kvaliteti slike, tj. s dgt. foticem od 3mpx.
zavisi da li ovlasteni zastupnik ima u planu prodavati ovaj mob.
bilo bi dobro da krene u prodaju jer LG u ponudi na hr trzistu nema nijedan top model.![]()
ovo je pravi odgovor na kamera modele K800,N93/n73 i D900.![]()
![]()
Bookmarks