možeš otići u VIP centar i zamijenit SIM(za 64k), a tomato paket ti košta 50 kn(SIM+50 kn na računu).Izvorno postao T O M O T
naime imam sim karticu od vipa koja mi je uredno radila 2 godine . i sad palim mobitel i vidim da mi na v360 ne prima sim pin iako ga ja točno unesem . probao sam stavit karticu u siemens c55 i nokiu 3310 no ni jedan ni drugi ne primaju karticu . da li se to ikako popravit , a ako ne zanima me koliko košta tomato sim
možeš otići u VIP centar i zamijenit SIM(za 64k), a tomato paket ti košta 50 kn(SIM+50 kn na računu).Izvorno postao T O M O T
bili mogao malo pojasnit to što si prvo rekaoIzvorno postao zerobravo
Pa odneseš u VIP da ti karticu zamjene novom... Mislim da je to nekih 50ak Kn... Ostane ti broj samo dobiš novu karticu...
Pa misli na to da im odneseš svoju stru SIM karticu i zamjeniš ju za novu SIM karticu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znači odnesem sim u vip centar , oni mi daju novu karticu za neke pare , i meni ostane broj koji trenutno imamIzvorno postao Ico
tako je.... cijene ne znam, no ne bi smilo bit preko 50 kn.Izvorno postao T O M O T
EDIT: sad sam našao iskustva jednog korisnika, zamjenska(lik je izgubio) SIM kartica u VIP-u koštala ga je 19 kn, i sve je bilo brzo gotovo
hvala , idem odma u vipa , nema ni 100m od moje kućeIzvorno postao zerobravo
![]()
Ako je greška u sim kartici onda je takva zamjena u t-mobile potpuno besplatna i oni ti pokušaju spasiti podatke (stari broj ti također ostaje), provjereno.
Tako bi trebalo biti i u Vip-u.
Ako nije onda su vražji lopovi.
Javi kako je prošlo![]()
zamjena SIM kartice je besplatna.
dobar grah daleko se čuje
evo sad sam bio . zamjena sim kartice košta 20kn
ako ti SIM nije fizicki ostecen nisu ti smjeli naplatiti. Ako si platio vrati se i trazi ih lovu nazad.
sim mi je po izgledu izgledo ko novIzvorno postao KaKaV NeReD
odi sad ponovno tamo i pitaj ih zasto su ti naplatili?
Ili nazovi SZK pa se tamo raspitaj
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne smiju ti naplatiti, ako je sim kartica uništena ali ne od tvoje strane onda NIKAKO ne smiju to naplatiti.Izvorno postao T O M O T
No događa se i to da te nasamare ili ti kažu krive stvari kao što su meni baksuzi znali reći idiotarije u helpdesku (i u t-mobile i vipu), i nakon što im dokažeš suprotno još uijek tvrde da su u pravu iako nema njihovo objašnjenje apsolutno nikakve logike.
Onda fino dobiješ popizditis i počneš pred ostalim mušterijama vikat na njih pa da vidiš kako se stvari brzo sređuju.
Gadovi jedni.
Bookmarks