Baš malo gledam tabelu na; http://yuetblog.blogspot.com/2006/10...or-v360l7.html
šta imaju 2.x a da nemaju 3.x verzije yueta??? Jako rijetko sam čuo da neko koristi 3.x verzije...
čim stavi za download, mislim da ću si skinuti 2.2, čim je najnovija ma mora biti bolja od 1.8![]()
Ček, ček'
tek sada sam skužio da je post objavljen "Friday, September 01, 2006 - YuetMod v2.x MP"
...sad pak ništa ne kužim...
i tako skinem ja yuet 2.2, instaliram ga, sve divno krasno... Kad ono - "Samo u nuždi"!!! Nije uspio naći mrežu! Uđem u meni, odaberem multimedia i npr. zvukovi - "Pričekajte". Vjerovali ili ne nakon pola sata čekanja još uvijek je pisalo "Pričekajte". Ne znam o čemu se radi, ovo mi se nimalo ne sviđa (inače, skin je jako moderan) budem poslao mail yuetu ako on zna o čemu se radi.
Skinut ću si ovaj skin i čini mi da ću ga instalirati na yuet 2.1, a ionako ta ikona manje-više...
@bubxy
...po čemu se razlikuju 1.8 i 2.1? Jel je 2.1 ta verzija u kojoj mogu slati *.jar fajlove bluetoothom? *.jar fajlove treba prebaciti u video folder na kartici koliko sam shvatio?
edit: evo, i sa 2.1 mi rikava, vraćam se ja 1.8 - kako kažu stabilnije je.
Zadnji uredio dijan : 04-03-2007 u 11:05
Bookmarks