ne kuzim...?? znaci u tih recimo 60kn pretplate ce biti uracunati pozivi ili kaj???ili je pretplata 0kn?
T-Com će za mjesec dana ukinuti obaveznu pretplatu i uvesti Fiksnu Simpu te tarifne modele: Tarifa 60, Tarifa 150, Tarifa 300... Isto kao i kod T-Mobilea. Prikaz broja će biti besplatan svima.
Kaže lik na Satelitskom forumu...
http://www.satelitskiforum.com/wbb2/...265#post346265
ne kuzim...?? znaci u tih recimo 60kn pretplate ce biti uracunati pozivi ili kaj???ili je pretplata 0kn?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
napokon!!
stisklo im se u gacama od homebox-a i h1.
ova jesen ce bit prava mala revolucija za nas korisnike![]()
Aleluja!
Još da proradi onaj WiMax telecom i uzdrma im i ADSL... (vodafone homebox bi bio genijalan da daju barem 2 GB prometa, ovako...)
Izvorno postao bobanmilan
Konačno pada monopol!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nemate pojma....
Pretplata se ne ukida...samo se mijenja naziv u odnosu na status pretplatnika.
Definirati će se statusne skupine, pa će u skladu s podjelom definirati prava i obaveze.
Npr, ako baš nećeš plaćati pretplatu, imet ćešmalo veću cijemu minute, i naravno, najvažniji detalj, obavezu rješavanja eventualnog kvara na liniji u roku od NIKAD![]()
![]()
A šta ako imaš tarifu 0 i flat ADSL? Hoće li i u tom slučaju nerješavati kvarove na liniji?
Ovo bi bilo najsigurnije od svih ovdje navedenih postova, ipak smo mi in KroejšijaIzvorno postao Crumarix
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam čuo da vlada određuje visinu pretplate, a ne t-com
Da, i to njemačkaIzvorno postao dj_velja
![]()
neki dan me zvao lik iz t-coma i nudio firmi neke jeftinije tarife i ja sam ga pitao za ukidanje pretplate i kaže on da nije siguran dal će se to ukinut jer se vlada ne želi odreć tog kolačaIzvorno postao Drug Mile
mene bash briga to tak i tak ne plaćamo ili plaćamo samo 50% sad sam zbunj
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Koji bi mi to popust bio, placam im 200-220 kn mjeseco, a od toga mi 70 otpada na pretplatu i 80 na pretplatu adsla. znaci 150 dam da bi imao pristup netu i telefonu, a potrosim 70 kn na to zajedno mjesecno. Debilno, zar ne??!!
pa sta nisu vec neke tarife u ponudi t-coma?
ako se ja ne varam, ja doma imam tarifu 150, znaci platis 150kn i to potrosis na razgovore....al eto nemam prikaz broja, a to sam uvijek htio imati![]()
a kolko dođe prikaz broja kn mjesečno??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
mislim da je 12 kn/mj
iPhone 5s 16 GB
kaj nije to konacno besplatno za sve????![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a zbunj..znam da i sms dođe pretplata 12kn..bzvz
nije pošto su uveli webbill.t-com.hrIzvorno postao tutlek
Izvorno postao ijelec4
Joj ljudi al pisete gluposti!!!!
Ono kaj je Vuxus pito je za prikaz broja kad te zovu!!!!!!, a ne ispis poziva!!!!
Prikaz brojeva kad te zovu se kolko ja znam jos naplacuje i to neakvih 24 kn, il vise, zaboravih vec, a ispis poziva je besplatan, e sad neznam jel je besplatan za sve il samo za korisnike webilla.
A ovo za ukidanje pretplate, di su kakve sluzbene informacije, ovo mi se lici na rekla-kazala sistem.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Prikaz broja pozivatelja je bio 20kn prvi mjesec, 12kn svaki sljedeci a za sms neznam, na isdn-u je sve to uracunato u pretplatu.
Jel se ti novi paketi pretplate onda uopce odnose na mene posto ja nemam nikakav halo paket nego isdn sto se telefonije tice i adsl za internet?
tako je!Izvorno postao BM0021
a a sms pretplata ne postoji , al za korištenje te usluge morate imat aktivirano prikaz broja pozivatelja.
al koje su to gulikože , kad naplačuju prikaz brojaderu nas na sve moguće načine.....
fakin pljackasiIzvorno postao imatic
boli me dusha jos od dana kad su me na Cronetu drapali, zato nitko iz mog kruga nema i ne smije imati t-nista
(osim sto imam za poslovne potrebe testnu BlackBerry pretplatu, ajd, al to cu zadavit do kraja mjeseca)
Ako je to istina da će t-com preformulirati pretplatu u te tarife, kako će se to odraziti na one koji su prešli na Optimu ili H1 a i dalje plaćaju pretplatu T-com? Zbunjoza???
pa bit će korekcija, jasno.Izvorno postao mateob
Bookmarks