UUUU,50 minuta...zakon. To je kolko,50 x 23 lipe. 10 kuna. Akcija i po,idem preć na tekom.![]()
Svi vi koji se do 1.srpnja.2007. odlučite za tarifni paket Super 150 dobit ćete, tijekom prvih 6 mjeseci korištenja paketom, pored 150 min uključenih u mjesečnu naknadu i dodatnih 50 minuta razgovora mjesečno unutar nacionalne T-Com mreže.
Uz standardne pogodnosti Super 150 paketa, dobivate i dodatne promotivne minute uključene u mjesečnu naknadu.
Pogodnosti koje nisu iskorištene u jednom mjesecu nije moguće prenositi u sljedeći mjesec.
http://www.t-com.hr/privatni/telefon...o_super150.asp
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
UUUU,50 minuta...zakon. To je kolko,50 x 23 lipe. 10 kuna. Akcija i po,idem preć na tekom.![]()
Ako nekog to zanima neka radje pogleda kod Opime OptiFix tarifu pa neka onda odluci sto je povoljnije!
http://www.optima.hr/optifix-cjenik.aspx
t-com optima
pretpl. 95 92 (73,5+18,3)
impuls 0,28 0,18
0,14 0,10
mob. 1,65 1,56
0,82 0,78
ukljuce.150 100
min.
@niten slažem se da to nije glavni razlog za prelazak na tu tarifu. Ali ako netko planira korištenje te tarife zašto ne uzeti i te besplatne minute.
Zanimljivo je da akcija vrijedi i za postojeće korisnike te tarife (informacije sa SZK), iako to ne piše na netu. Dovoljno je samo nazvati 0800-9000 i zatražiti besplatne minute.
Shavtite ovo kao dobronamjernu obavjest, a ne kao najbolju priliku ili možda reklamu za t-...
Ali mora biti neka caka, makar ona da moras potpisati na 12 mjeseci ali to se nigdje ne moze naci na t-com stranici.
Ja sam već 2 mjeseca na 150 i jako sam zadovoljan...ovih 150 minuta besplatnih razgovora jako dobro dođe...![]()
@GoranZagorje Da li si tražio da ti dodaju besplatne minute?
I ja sam već godinu dana na Super 150. Iako sam pod ugovorom nazvao sam službu za korisnike i zatražio dodatne minute. Tip mi je odgovorio da nema problema. Jedino što ću se u to moći uvjeriti tek kad dobijem slijedeći račun (oko 8.7.).![]()
Jeste li morali potpisati obavezu koristenja na xy mjeseci? Bilo bi mi cudno da daju samo ovako bez ikakvih obaveza :-)
Iako moram priznati da sam neki dan dobrano iznenadio, presao sam kod konkurencije u pola mjeseca ali je na uplatnici od t-coma dosao puni iznos pretplate za taj mjesec, i sada su mi taj pola iznosa vratili (valjda da mi ostanu u pozitivnom svjetlu :-). Sto konkurencija cini!
@10aLEX Ništa dodatno nisam morao potpisati. Samo sam nazvao SZK i pitao šta trebam učiniti da se uključim u akciju. Djetanik je tražio broj telefona i rekao da već imam aktiviran paket Super150 i da mogu odmah dobiti besplatne minute. Na moje inzistiranje kakav dokaz mogu dobiti da sam uključen u akciju odgovorio mi je da ću to moći vidjeti jedino na slijedećem računu. Još uvijek sam skeptičan i jedva čekam slijedeći račun (iako ću vjerojatno već biti na moru kad stigne).
Kao što vidiš ništa nisam potpisivao. Samo sam obavio jedan razgovor sa SZK na 0800-9000.
Kak misliš zatražio?
Ja sad do sad bio na staroj tarifi...i od 1.4.2007 sam aktivirao Super 150 tarifu i automatski mi je uključeno besplatne minute...nisam ništa trebao zvati...
EDIT: A ti misliš na ovu akciju sad? Pa da li mogu još dobiti besplatne minute,makar već imam tu tarifu?
Pa to ti pokušavam već u nekoliko navrata objasniti (i ostalima koji već od prije imaju aktiviranu ovu tarifu). Ponavljam: Ja nisam sad uzeo ovu tarifu, pa tražio besplatne minute. Super 150 tarifu sam uzeo još prošle godine, a sad sam samo nazvao SZK i pitao da li i ja kao "stari" (postojeći, kako hoćeš) mogu dobiti besplatne minute i... (probaj još jednom pročitati predhodne postove).
@Crodux
Ok...nisam dovoljno dobro čitao...znači još mogu dobiti besplatne minute samo moram nazvati SZK...evo sutra ću to riješiti....![]()
možda će već biti kasno jer je akcija do 1. srpnja
E moj Gorane, Gorane! Lijepo ti napišem (i svima drugima) da znaju i iskoriste ako mogu ovu akciju koja je trajala do 1.7. a tebi se upali lampica 2.7. iako si svaki dan na forumu!?
Baš me interesira kako si prošao. Ako nisi uspio i meni će biti žao jer sam te na vrijeme upozorio.
I što da ti kažem a da te neuvrijedim?![]()
![]()
@Inovator slažeš se sa mnom?
@Crodux
A jebi ga...nisam prije imao vremena...a nemam niti sada...![]()
Nisam probao zvati a sada neću...jer ipak je prekasno...
Ma i unutar tih 150 minuta uvjek mi malo ostane...ipak je mobitel prioritet a ovo koristi my family.....![]()
akcija je prošla i ne žele aktivirati išta što bi bilo retroaktivno, odnosno ne mogu...![]()
Bookmarks