Dakle...
Danas sam ucio svog SE T630 plivati ali se utopio![]()
Ono sto sam zapravo htio reci jest: Pao je u vodu i jos je uvijek radio kad sam ga izvadio, izvadio sam ga nakon 5 sec i zatim sam ga protresao da sto vise vode izajde. Maknuo sam bateriju i karticu na stranu tako da se osusi do kraja. Nakon sto se osusio vratio sam karticu i bateriju i probao upaliti, upalio je ALI ne sljakaju tipke... tj. nekad sljaka samo zvjezdica, pa nekad nista pa nekad i neki brojevi uglavnom bananko. Neznam wtf mu je pa ako netko zna gdje mogu naci step-by-step upute za rastavljanje maske u domacoj radinosti posto se malo kuzim u takve pihdarije pa da pokusam ako nista drugo ^^
Dakle ako moze link na neku stranicu ili ako netko zna pa ako je voljan pomoci![]()
Mislim da je vec bilo tu na forumu vise puta upute za rastavljanje T630, ali bilo je dosta davno pa cu ti oprostiti.
Medjutim, mogao si prvo potraziti na Googleu.
Evo sto sam ja nasao u prvom pokusaju:
http://users.skynet.be/limbort/gsm/
BTW, kad je meni P910 pao u vodu trebalo mu je nekih 3-4 dana da se 100% osusi, a u medjuvremenu je radilo manje-vise sve osim sto su ispod ekrana bile neke fleke. Mozda je slicna situacija i sa tvojim tipkama.
Drugi put prvo pitaj tu na forumu, rekli bi ti da T630 ne zna plivati.
EDIT: oh dovraga, opet me netko pretekao.![]()
LOL
Stvar je u tome da sam googlao ali ja sam pod pojam napisao "Decomposing T630"![]()
hebga, zimi kad nema slovenki i cehinja inglis mi nije jaca strana ^^
Hvala obojici na info![]()
Zadnji uredio Psyche : 11-12-2006 u 16:52
Kao sto vidis prava rijec je "disassembly".Izvorno postao Psyche
Hehe, a na ljeto se engleski naglo poboljsa, ha?Izvorno postao Psyche
![]()
A sad vidim al nije mi bilo ni na kraj pametiIzvorno postao ravilov
A cuj, cim zatopli pocne mi se otapat dio mozga za lingvisticke sposobnosti pa je lakse ljetiIzvorno postao ravilov
![]()
Mob ce pricekat koji dan da se osusi kao sto je tebi jer mi je sarafciger kod frenda koji je ionako na putu a ako ga idem rastavljat na silu bolje mi je da sam ga ostavio u vodi da se brcka...
Jos jedno pitanjce, jesu ti na tvom SE nakon potopa isto tipke bile u banani ili samo ekran kao sto si rekao ?
moras biti brziIzvorno postao ravilov
![]()
iPhone 5s 16 GB
ili dismantleIzvorno postao ravilov
![]()
iPhone 5s 16 GB
meni je isto bija u vodi pa samg ga izvadija i pustija 3 - 4 dana nakon toga sam ga upalija i on je radija ko novi.
Meni su tipke bile sasvim u redu, ali kad sam ga izvadio iz vode imao je problema sa strujom/napajanjem, nije se htio ni upaliti ni puniti. Onda sam ga rastavio cijelog, do zadnjeg sarafica, i sve dobro obrisao WC papirom, pa se jos uvijek nije htio ni upaliti ni puniti. Onda sam skuzio da mi je u samu bateriju usla voda, pa sam je otvorio nozicem (inace je zalijepljena) i iscijedio svu vodu, obrisao dobro, ostavio nekih sat-dva i onda je proradilo i paljenje i punjenje. Onda sam sve nazad sastavio, i nakon toga je jos samo stajala ona spomenuta fleka iza ekrana jos nekih 3-4 dana, to je bilo jer je voda usla izmedju slojeva ekrana, ali na kraju se i to posusilo i sad i radi i izgleda ko novi.Izvorno postao Psyche
![]()
Dakle cekanje![]()
Dok cekam ima tko isto ovako ali za S700neda mi se googlat a i sumnjam da bi nasao
![]()
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.
E sad, mislim stvarno... Energiju koju si utrosio tipkajuci ovdje mogao si potrosit i na Google.Izvorno postao Psyche
Evo, sa Googlea, opet iz prvog pokusaja: http://www.it.com.cn/f/mobile/0411/12/46616.htm
(zanemari tekst)
Ovo je sad vec malo off, ali j* ga.
Pa kad vas vec tlacim onda da istlacim do kraja![]()
Hvala sad je red na S700 da ga malo ocistim nije dobio zraka vec...![]()
Evo ispalio sam sve gluposti za danas
Dojdite nam opet sutra![]()
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.
Bookmarks