http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html
potpišite ljudi!!
http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html
potpišite ljudi!!
potpisano..
potpisano! 1757.Izvorno postao ipavli19
Psi laju a karavane prolaze :bunny: nažalost
Sad ću ja napravit peticiju Mobisu da smanji cijenu N73
I Todoriću da pojača CO2 u Jamnici
ajde, ajde ima nadeIzvorno postao Drug Mile
ako ništ, možemo napravit okupljanje forumaša, pa se svi napit ko majke i udri na ht![]()
Podržavam al samo ovoIzvorno postao ipavli19
dobre su ti fore, ali neznam zašto kritizirati ovu peticiju! stvarno HT ima monopol i tome treba stati na kraj jer to šteti nama malim korisnicima.... Nikoga se ne može natjerati da potpiše peticiju tako da...Izvorno postao Drug Mile
Ma ne kritiziram nego samo konstatiram da džaba vi potpisujete i nadate se. Smanjiće oni kad oni budu htjeli, a ne zato što vi potpisujete peticije.Izvorno postao GoGs
to stoji, no vrijedi pokušati. za sada se skupilo dosta potpisaIzvorno postao Drug Mile
Mislim onak iskreno da je Mile u pravu,al opet t -com je jedna .................................................. .................Toćkice su psovke za T-com,koje nesmim tu napisati jerbo bi dobio ban na par danaIzvorno postao GoGs
![]()
i svi ti nasi potpisi njima ne znace bas nista...ali jednog dana(eh...jednog dana)Izvorno postao GoGs
ce se mozda i nas glas cuti....objaviti u nekim novinama ili sl. pa ce pokreniti i druge,nesvrstane,otvoriti im oci i shvatit ce da i njih pljackaju...
onda bi se i ht,tj dt trebao zapitati za buducnost s istim brojem korisnika.
i jos nesto:zivjele budale koje se prodaju za mp3 od 300kn
potpisale sve kolege s kojima radim... i naravno ja...
Seriously?
Sad nakon što sam se potpisao, nije mi jasno zašto... i čemu...![]()
platiš kavu i ja ti sve objasnim...Izvorno postao frish-KI
Skupi su i točka
Seriously?
...ko je ovo napisao - "Draga djeco prestanite skidati gigabajte ilegalnih stvari i cijene ADSLa æe vam biti prihvatljive" ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tko god je, u pravu je...Izvorno postao Eminem
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks