Evo prijavak
Skinuo sam zadnju verziju IM+ 4.23 i ICQ je proradio, dok se Google talk i dalje ne sapaja. Šta je najgore, IM+ kad se spaja na Google prijavljuje grešku da nema internet konekcije![]()
Situacija je trenutno 'vaka:
- Agile messenger je prdnuo. Treba ga platiti. Crackane verzije su raskrinkane
- IM+ radi, po uputstvima za proceduru instalacije i aktivacije, ali radi samo MSN, ICQ i Google talk ne rade. Ne može se spojiti na server.
Ima li neko neku ideju osim da platim 29$ za agile?
Evo prijavak
Skinuo sam zadnju verziju IM+ 4.23 i ICQ je proradio, dok se Google talk i dalje ne sapaja. Šta je najgore, IM+ kad se spaja na Google prijavljuje grešku da nema internet konekcije![]()
Neko od J2ME riješenja?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Da, samo što nisam našao neko koje objedinjuje ICQ, MSN i Google.
Imaš možda nešto na pamenti?
Probaj s ovim.
Uredno ga koristim na E61, a sad piše i da podržava Windowse.
Testis unnus, testis nullus!
Tenks Markec, ali ne radi.Kad ga pokrenem traži internet conneciton, spaja se i blokira, a int. veza je stalno aktivna. Uglavnom ne radi.
A je_biga, meni radi bez problema. To te Bog kažnjava jer si se odrekao Symbiana![]()
Testis unnus, testis nullus!
Hehe, al sam zato s vragom sklipio savez i natjerao IM+ da se oteli i da Gugl proradi, njanjanjanjanjanjaIzvorno postao marko6630
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto, našao sam šemu, nekako je proadio ne znam ni sam kako.![]()
Evo samo da izvjestim cijenjeno vaskoliko pucanstvo da je ovaj IM+ sranje u odnosu na Agile.
- Nestabilan, rusi se
- Notifikacija nekad radi nekad ne
- Background mode ponekad zablokira cijeli program
- Kad se prozor napuni redaka teksta, pocinje se tresti i neugodan je za citanje
- Jako slaba podrska za tipke na PPC phone
Eto, Agile ne pati od ovih pizdarija i puno je ugodniji za gubljenje vremena na chatanje![]()
Mile izvadi koji Euro iz djepa i kupi program, pa neces morati brati brigu![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ma ocu sigurno, jer sam vec popizdio s ovim. Amex Blue je vec spremna...Izvorno postao RAUL
Ja koristim agile messanger na PPC. Prijmjetio sam da me pita za neki update, tako da se čini da ću ga i ja morati izbrisati...:-(((
Ajd javi ak nađeš neko solidno rješenje.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Ma joj e Mile, IM+ je poznat kao program koji ne valja ničemu. Istina, puno je pouzdaniji od Agilea u slanju poruka, ali manje-više sve ostalo (od sučelja, ergonomije, brzine, jednostavnosti, stabilnosti) je na strani Agilea.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo nasao sam 29 dolara za godinu dana. Stvarno nije puno za tako dobrar program.Izvorno postao speedcats
@T-macak Cuj, korisitim ono sto je dostupno, agile cu kupiti, jer do sad nisam vidio boljeg. A sta je najvaznije, navikao sam se.
Mislim...s obzirom koliko sam platio uredjaj i koliko sam piratskog softvera do sad koristio, bio bi red da nesto i platim![]()
Jesi već kupovao karticom preko interneta? I ja bi kupio par programa ali ne znam koliko je to sigurno, ipak moraš dati broj kartice i podatke...Izvorno postao Drug Mile
PREDATOR
kad imas oznaku https:// znaci da ti je protokol siguran , tad se pojavi i ikonica lokota.. znaci sigurno je da ti nitko nemoze presrest podatke, jedino ti mogu skinit vise oni kojima si poslao podatke, al ako kupujes iz pouzdanog izvora to se nemoze dogodot.. Pod pouzdan izvor mislim handango, pocketgear, ect..
Kupovao sam dosad svasta karticom preko interneta, o doftveta, do gajbi piva i nije bilo problema.
Sto se tice pozdanosti kupi na www.handango.com TAmo sam kupio par stvari davno.
Thanks na savjetima, mislim da cu preko handanga uzeti dva programa ako ih ne nadem creckirane.
PREDATOR
Bookmarks