Putem koda: *#1234#
Na koji nacim se moze provjeriti koji FW se nalazi u telefonu (..E900..)?
Tnx
Putem koda: *#1234#
nakon utipkanog koda dobio sam slijedece.. E900DXFH1Izvorno postao exotica
Da li je to najnoviji FW i da li bi trebao mijenjati ..
Procitao sam da se sa promjenom FW moze puno toga poboljsati..
Najveca mana je nemogucnost istovremenog rada vibre i zvona..
nemoze se postaviti mp3 za alarm ...
Tnx
Ako se ne varam to je brandiran FW...
Daj da pogodim VIP
Ah Vibra+Zvuk to ide samo kod jenog FW jer su tamo ljudi to tako ekstra napravili...
Kod e900 je i bas iskreno receno zajebancija stime da se to napravi...
Radio sam na tome pa sam stao jer nemres imat mozak na dvije platforme..
Telefon je kupljen prek oglasnika.. nije bio lockan ni na jednu mrezu.. mislim da nema veze sa vip-om..![]()
Procitao sam da sa FW XEFG2 .. rijesava sve probleme..
Jesam ja to dobro skuzio..![]()
Izvorno postao Darac1
Da jesi, ali prije svega napravi sa OptiFlashom back up i stavi na rapid da malo vidim sta ima novo na tom FW
kakva je verzija D900BTFI2
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Uff sad neznambas tocno jer u zadnja 2 tjedna su napravili nove brandove tako da nemam sve na sam serveru...to mi samo ti mozes reci jer navodno ET nema software-sku podrsku nego samo VIP ili T-Mobile oni rade brandove te i FW ako im se dostupi zeleno svjeto te i materijali za to...Izvorno postao McLaren
a dobro. jel to ona verzija di navodno crkava display
Exotica..
Dali znas nekog ko mijenja FW u telefonima..
Ja bi to radje prepustio profesionalcima..
I koja bi bila cijena..
tnx![]()
Za vrijeme punjenja telefona E900 a mislim i na d900 cijelo vrijeme je upaljen ekran..![]()
Da li ne neko zna kako se to moze ugasiti?
Dali je i na drugim samsung mobiteli to uobicajeno?
![]()
to je vec odgovoreno...meni 9-5-1 svjetlo punjenja iskljuciti
Gle FW mijenjat mogao bi svako ako se pravila pridrzava, te treba odredjeni kabel, driver-e, i D900 OneNand Downloader..Izvorno postao Darac1
Za d900 fw imam ti ih na bacanje samo reci koji, od Africkog do Azijsko no Brands a da imam par brandova ali nisu nesta ekskluzivni...
Da li neko zna gdje se moze kupiti E840 i kolika mu je cijena.. ?![]()
Koji je najnoviji FW za Samsung E900 i gdje ga se moze skinuti?
Ja imam FW koji nema hrvatski jezik.. da li cu kad stavim
novi FW sa hrvatskim jezim dobit nesto novo osim naravno menija na hrv....
Tnx![]()
Ne, nista novo sve ostaje isto.Izvorno postao Darac1
Kao sta rekoh:
Onda imas ovaj najnoviji: E900XEFJ1 ali ga nisam testirao... Sad neznam u cemu je stos kod tog FW.. I dont now....E900XEFG2:
The recommended download. This is the Russian firmware, but still has the English language and English T9 dictionary. Advantages of this firmware are installation of Java games, ring + vibrate at the same time, recording voice calls and custom alarm tones. This is one of the more recent firmware, as it is the 2nd release in July 2006.![]()
Konacno sam uspio staviti novi FW na E900.. (XEFG2)
Svi nedostaci su ispravljeni.. sve radi super.. vibra i ton, snimanje razgovora.. sve 5..![]()
Primjetio sam da mi je sada font slova od Menija puno veci nego sto je bio prije!!!
Da li neko zna kak se moze smanjiti font.. jer ovo sad grozno izgleda.. da li je tako i ostalima?
Sve greske su ispravljene.. i FW je super.. samo mi nije jasno zasto su povecali velicinu fonta!?!![]()
Da li postoji neki patch koji bi mogao smanjiti velicinu fonta na FW XEFG2?
![]()
FW E900DXFH1 sam dobio sa mobom..
Nazalost nema podrsku za vibra + ton i instalaciju Java igrica i aplikacija ali zato ima 'small menu font' sto izgleda puno bolje i preglednije (meniji ne izlaze iz ekrana i puno ljepse izgledaju) nego recimo na ruskom FW XEFG2.
Dali neko zna koji jos FW podrzava "small menu font"?![]()
Da li neko zna da li FW E900XEFJ1 podrzava small font..
Please help..![]()
Zadnji uredio Darac1 : 04-12-2006 u 15:46
moj he e900xffg2 kakav je
@Darac1
Kao sta sam rekao jos nisam testirao E900XEFJ1 jer nemam E900, vidim da ga ti imas pa mozes ga slobodno testirat...
E900XEFJ1
@cavtat_racing
e900XFFG2 je obican FW bez ikakvih dopunskih stvari kao Vibra+Melod, Rec Call.. Taj FW je namijenjen kao Standardni FW bez Brandinga, zanci svi FW koji nemaju Brand nastaju ili dolaze od takvih FW... FW je OK jer snjime mozes biti zadovoljan....ali moze i bolje...![]()
uvijek može boljeIzvorno postao exotica
![]()
![]()
kako ću stavit novi FW koji ima mp3 za zvuk poruke vibru+melodije...
Exotica jel postoji kakva sansa da se napravi patch za smanjivanje fonta u menijima?
Tnx..![]()
Bookmarks