..ericsson T-65 je najbolja opcija,nisu uopće skupi
dakle, starom kupujem za bozic mob, a nisam jos siguran koji
pa evo da mi pomognete, a da vrijedi sljedece:
-nije skuplji od 300 kn (podrazumjeva se da je rabljeni)
-i to je to.
ja sam mislio mozda ericsson t29
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
..ericsson T-65 je najbolja opcija,nisu uopće skupi
je, ali po mom mišljenju, t65 ima premale i pretvrde tipke za mog starog, njemu ipak trebaju veče tipke, i mekše... a i netreba biti mali mob.
...ok ti najbolje znaš uvjete koje mora zadovoljavat,uzmi onda neku od starijih modela Nokia sa velikim gumenim tipkama.......to je bagatela.
da ali da bude ne bude u raspadu mob, zato sam i otvorio temu ovde, da pitam vas forumaše za mišljenje, koji je kvalitetniji da kupim rabljeni, nokia ili ericsson... odn koji model točno
zapravo za ericsson znam da je soft spor i da se gase i blokiraju, od t10 na više... a i njoke nisu bogzna šta po tom pitanju...
nokie rabljene su mislim skuplje... malo roštaj po oglasniku (okvirno pogledaj na www.oglasnik.hr ) pa vidi kaj ti zapne za oko... po meni su ti dobri rabljeni panasonici, kvalitetni su, ali za sve rabljene ti je bitno vidjet u kojem je stanju baterija, jer ih škvadra prodaje taman kad im počne baterija popuštat...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da to znam, jer računam na to da bi bat mogla bit u qrcu, pa gledam i čije su najjeftinije. a koj panasonic bi bil dobar po tvom mišljenju?
kaj velite na sony J5? kvaliteta...?
mislim da je nokia3310 dobar izbor..vrlo izdrzljiv i solidan mob
copyright by Mjehuric
ne znam koja je kvaliteta sonya... u principu sam izbliza vidjela samo onaj mali z..mene soniji bas ne odusevljavaju
copyright by Mjehuric
ma ni mene, al starom nije bitno, za njega samo treba da su tipke što veče
a tražim kvalitetni mob da mi ne sere šta si to kupio
Ja sam imala 3310 i bila sam zadovoljna, mob je funkcionalan i mislim da je kvalitetan. Naime mi ih imamo u firmi....što znači hrpa ljudi se mijenja i drugi tretman kad nije tvoj i rade..samo jedan je otišao na ahiret jer mu je slomljen ekran..kako ne pitaj.
Mislim e zagovaram ja eksplicite taj mob ili nokie uopce ali jedino s njim imam duzeg iskustva a mislim da je dobavljiv po toj cijeni.
A samsung N500... to je lijep mob, mislim da su ga zamijenili drugim modelima ali jos je doavljiv po oglasnicima samo ne znam koliko kosta
imas i siemensa novih koji su dosta povoljni..ali meni oni ne valjaju bas
copyright by Mjehuric
sony Cmd - Z5(osobna tajnica,snimanje i jos puno toga) i tipke su dovoljno velike i za povece 'ćevape'
...jesi kupil?
kupi mi C35 i novu bateriju
sony je jednostavniji..jedino kaj je kod sonija 'komplicirano' je kotacic..al kad se priviknes na njega poruke dvaput brze pises..
ma prosurfo sam ja sve sonye, nije meni bed, starom možda...
al sad razmišljam o t230 o tome u temi o njemu tamo u sonyericsson podforumu
@Killa kupi mu P900 pa kad popizdi reci mu lijepo da si ti dao sve od sebe i uzmi mob sebi a njemu uvali N3310.
Bookmarks