Izvorno postao rage99
jel to malo cudo samo meni izgleda nezavrseno?
kao da joj fali jos dizajnerskog rada jedno mjesec dana??
The specs and features of the 5300 are respectable. The display is QVGA, the camera is 1.3 megapixel, and the data supports EDGE. Most importantly for music, the memory card slot supports cards up to 2GB.
Više :
http://www.phonescoop.com/articles/n.../index.php?p=5
http://www.gsmarena.com/nokia_5300-1718.php
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Izvorno postao rage99
jel to malo cudo samo meni izgleda nezavrseno?
kao da joj fali jos dizajnerskog rada jedno mjesec dana??
To je izgleda onako više nagrubo rađeno...bit će jedan od jeftinijih nokia imam osjećaj...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
bila bi vrhunska glupost da svoju "walkman" seriju pozicioniraju u nizu srednju klasu..
IMHO naravno..
Sviđa mi se,samo crno crvena kombinacija bi bila ljepša.
slican ko 6111 samo ima memorijsku karticu![]()
i display bolji 320x240 i kamera i....Izvorno postao mmiillee
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
oličenje ružnog dizajna![]()
ne lezi mi dizajni nikako.
Zapravo se radi o 6131 u novom kucistu. Dizajn mi bas i nije nesto, te iako se radi o 5000 seriji Nokie, mob nije zasticen od udarac, prasine i inog, kako je do sad bilo sa tom serijom. Cijena prije oporezivanja ce biti 250 eurica.
Jos je izasla i N5200, ista stvar, smao ima glavni ekran 160*128 i nema glazbene tipke kao ovaj mob i dodje 50 eura manje.
podsjeca me na ruznog w550i a to svakako nije dobro
Mob mi se nesviđa izgledom nikako... ove tipke sa strane ko da su malo uzeli sa Siemens SX1 ... I još bijelo-crvena kombinacija, mi se stvarno ne sviđa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel dosla u hrvatsku, jeli je ima u ponudi, zna li se odprilike cjena mobitela?
25xx kuna
Mobis
Smiciklasova ulica (Zagreb)
ja neki dan kupio 5200 koja kosta 15xx kn
stigla prosli tjedan cini mi se
tako da vjerojatno ima ili ce uskoro i po ducanima drugim, danas u nekom bla ducanu mobitela vidio 5200![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
jel mozes mozda okacit sliku neku od 5200 zanima me kvaliteta kamere![]()
ne mogu jer je ugasen i puni se![]()
ali kvaliteta ti je losha, to je obicna VGA kamerica, dok 5300 ima 1,3mpx![]()
sve u svemu, jako sam zadovoljan za sada... i prilicno je glasan![]()
spojio se doma preko plavog zuba bez probljema i isto tako sam na mini usb piknuo kabel od fotoaparata i isto sljaka bez probljema...
nemam zamjerki za sada, dok 5300 moze biti samo bolji![]()
Zadnji uredio _ivo_ : 21-11-2006 u 21:22
Je li netko vlasnik ovih aparata mozda?
Ak moze neka mini recenzija...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Evo jedan review... Uživaj!![]()
hvala, no ne volim ove profi recenzije![]()
A hebi ga... drugu recenziju nisam vidio...Izvorno postao Pharcyde
![]()
![]()
Ali ti bar te "profi" recenzije otkriju dosta toga oko mobitela...![]()
![]()
![]()
je, ali ti ubiju gušt ako taj mobitel i nabaviš![]()
ja imam 5200 od 17.11.![]()
mogu reci da je mob za 1500kn fenomenalan!!
Funkcije su mu odlicne, nema problema sa plavim zubom, sa ic-om, niti nicime.
Na komp ga spajam preko kabela od Olympus fotica, dakle sve se moze i sa onim usb kablom za 14kni PC Suite ga prepoznaje preko tog kabla bez imalo problema
jedna odlicna stvar (barem meni)- kada je preko usb-a spojen ne komp baterija se NE puni![]()
Punjac se spaja odozgora, ali nema problema sa otvaranjem moba kad je punjac prikopcan...
Softver je prilicno brz i sada kad imam 135 sms poruka u inboxu otvara ga za cca 0,5-1 sec![]()
MMS tece bez problema sa postavkama od 6280, posto u Vipu nemaju jos za 5200 model...
klizni mehanizam bez zamjerke, koliko ga koristim nema jos niti 1% promjene u mehanizmu (klimanje itd..) a labavost samog mehanizma (tvornicko) je zanemarivo... po meni bolji mehanizam nego na 6280![]()
kada ga otvoris tipke su dosta velike, osjete se pod prstima i bez problema se pise sms bez gledanja i kaj je odlicno, gornji red tipki nije odmah uz gornji dio poklopca (jako rjetko, skoro nikad ne zapnem za gornji dio moba kad pisem sms)...
lako se cisti, mislim na bijele povrsine... ako se zamaze, lako se ocisti... gumirani dio mi se cini dosta kvalitetan.
bocne tipke su dosta "tvrde" i nece se desiti da slucajno koju stisnes u djepu... jedina zamjerka na tipke (po meni); lijeva se nalazi na gornjem dijelu moba a desne 3 (vol +- i kamera) na donjem dijelu mobitela, pa kada je mob otklopljen i kada stiskas lijevu tipku onda fino mozes rasklimati mehanizam... ali, tko ne kupuje ovaj mob radi mp3 playera nece te tipke cesto niti koristiti.
za slusalice kakve su kvalitete ne mogu reci posto ne koristim mob kao mp3
samo skidanje zadnjeg djela moba mi ide malo teze i ne sjeda u mm natrag, ali je cvrsto i drzi odlicno. bilo bi bolje da su umetanje i vadjenje kartice napravili da se moze bez skidanja maske
dobra stvar sto ide do 2gb koliko se meni cini (microSD)
karticu prepoznaje i sa njom nema nikakvih problema, mozes raditi kaj got zelis sa datotekama![]()
to da je kamera losha i ekran da bi mogao biti bolji to necu niti spominjati posto je ovo 5200 za koji se zna da je VGA kamera i losh ekran, posto je 1,3mpx kamera i veci TFT ekran sacuvan za 5300 model![]()
moj zakljucak; ako Vam se ne daje vise od 1500-1600kn za mobitel a htjeli bi dobar mob, DEFINITIVNO Vam preporucam Nokiu 5200
EDIT: zaboravio sam napomenuti, telefon je opako glasan, necete propustiti poziv definitivno![]()
![]()
jedino su .amr melodije strasno tihe![]()
zahvaljujem na opisu, tak sam nešto htio čuti... znači skok na 5300 je pravi pogodak, ak je 5200 ovak dobar...
je, definitivnoIzvorno postao Pharcyde
![]()
usudim se reci da je 5300 bolji i od 6280
imaju isti soft, isti ekran, velicinu ekrana...
sve isto samo sto je 5300 noviji, manji, ljepsi i mehanizam bolji![]()
Izvorno postao _ivo_
![]()
![]()
Da je bolji nebih rekao... a to govori i sama cijena... Da je 5300 bolji od 6280 onda bi bio i skuplji a ne jeftiniji od 6280...
Ako si mislio na slide-mehanizam, ajde, tu možda je 5300 bolji...
Ajde ovo za soft stoji, jer imaju novu verziju S40 softa, ekran je iste rezolucije, ali je na 6280 ekran fizički veći (tako da veličina ekrana nije ista)...
Što se tiče dimenzija, 5300 je malo manji, ali je "širi" a debljina je zanemarivo manja. Tako da drugi put provjeri to što napišeš...![]()
![]()
6280 ima 3G, bolju kameru i bolju bateriju...
O dizajnu se obično ne raspravlja, ali meni je osobno 5300 ružan i izgleda pre-plastično...
No ta dva mobitela (5300 i 6280) su namjenjena različitoj vrsti kupaca...
A oduvijek je Nokijina 6xxx serija bila "iznad" 5xxx serije....
BTW: dobra mala recenzija... još da si neku sliku stavio...![]()
![]()
Bookmarks