Na motomodders.net imaš skinove za V3,V3i,V3x. A koliko ja znam na L6 nejdu skinovi,ali nisam siguran.Izvorno postao ijelec4
Kao što sam napisao zanima me mogu li promijeniti ikonice ili temu na motoroli l6 jer na onoj stranici motomodders.net ima dosta tema za koje nepiše na koje mobitele idu, starno mi idu na živc one ikone od t-mobile a ne želim izgubit garanciju zbog otključavanja mobitela (ili šta već trebam napravit da se mob debrandira, koliko znam gubi se garancija). Hvala!
Na motomodders.net imaš skinove za V3,V3i,V3x. A koliko ja znam na L6 nejdu skinovi,ali nisam siguran.Izvorno postao ijelec4
Izvorno postao Ghost Face
Točno tako, ali mogu se ubacivati MP-ovi.
Samo što on to ne želi...
Majstore ako hočeš drugačije ikone,pukni MP na njega. Ali prije toga napravi FULL BACKUP sa Flash&Backup 3. I ako ti bude mobitel trebao ići na garanciju samo ga vrati nazad na mobitel.
našao sam nešto na motomodders foumu za l6 da postoji neka tema koju su sami sebi napravili, dali je to moguće? Ne želim gubit garanciju jer ima još 15mjeseci a uostalom neću ga ja koristit u petak kupujem e900 a ovog ću dat sestri, ni njoj se to ne sviđa ali nema veze ako ne može.
Ja sam ti rekao šta da napraviš,a da ne izgubiš garanciju.Izvorno postao ijelec4
hvala nisam vidio tvoj post, napisao sam ono dvije min poslije tvog posta neznam kako mi je promaklo, ima li negdje kako da to napravimIzvorno postao Ghost Face
Ma nema problema,ali obavezno napravi FULL BACKUP i stavi si ga na CD,da ga imaš.Izvorno postao ijelec4
![]()
NE FLASHATIIIIIIIIIIIIII! Utipkaju i pretraživanje "skinovi na l6"(bez navodnika) i imaš jednu temu o tome.
Samo ga flash_aj,ako imaš backup nemoraš se bojati. Vjeruj mi.Izvorno postao DragonSoul
![]()
Šta glumite koga vraga! Samo potražite teme koje je GoGs postao
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25763
Hehe,nemaš pojmaIzvorno postao GoGs
![]()
![]()
![]()
E GoGs,pa onda bi se tako nešta moglo napraviti i na V500??? Šta kažeš??Izvorno postao GoGs
a šta je s te budilice hoće li mi to radit(za gogsa) i ima li negdje slika da vidim kako to izgleda?
Da,to bi i ja volio vidjeti,pa GoGs ako imaš negdje screenshot,aj' ga postaj ovdje.Izvorno postao ijelec4
e prijatelju, ajd ti meni daj mail jer sam ja za v525 to napravio prije mislim jednu godinu.... opet čitajte GoGs-ov temeIzvorno postao Ghost Face
Custom flex's by GoGs
Matrix style by GoGs
Screenshot style-a
SAMO ZA TRIPLETS SERIJE!!
imaš li još neki osim tog i dali taj radi na l6-ici i ima li negdje postupak kako da flasham mob
nema slike, samo stavi po mojem uputstvu i vidjet ćeš da je zakon!Izvorno postao ijelec4
znači sve će radit čak i budilica? Ako hoće thx javim se ako nešto ne bude radilo.Izvorno postao GoGs
zašto ne bi budilica radila? mora sve raditi. moja preporuka: drmni gore neki brand free monster i onda mu mazni gore LP i taj style i imat ćeš takvu L6 da će cure popiškivat za tobomIzvorno postao ijelec4
![]()
Izvorno postao GoGs
imaš li kakve slike MP_ova?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Prvo instaliraj P2K drivere download_aj RSD lite i otvori flash file i stisni start i čekaj.Izvorno postao ijelec4
![]()
A kakve slike ti hočeš???Izvorno postao gLemon
jel našao Matrix style?Izvorno postao Ghost Face
Bookmarks