Dodatni soft, ima na sluzbenim Nokia stranicama.Izvorno postao vedran/st
kak se namisti ova opcija WLAN SCANNING ????
ovo prvi put vidim!!
Dodatni soft, ima na sluzbenim Nokia stranicama.Izvorno postao vedran/st
Izvorno postao kerozin
Hmja sam pogledao, ali ne vidim...
...also known as El'AnDrA...
skines si program ''hotspot finder'' i to je to...
a kak se opce spoji na wlan...nislim,konfiguriram mrezu,nadje on hotspot i sve,a kak vidim kaj tam ima...koji program i to...ja se spojim sa home network, i kaj dalje?
2,dio...kolko opce daleko mob lovi? i kak je brza veza?
ja sam koristija wlan samo da bi se spaja na internet a ovo drugo nisam skuzijaIzvorno postao wsad
veza je 56mb/s
Nije. Wi-Fi 802.11g je deklariran na 54Mb/s (megabita po sekundi) znači 6.75MB/s. Tu brojku je nemoguće dostići i sretan si ak imaš prijenos 2MB/s unutar wifi mreže, pa tako valjda i s tim mobitelom.Izvorno postao vedran/st
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
trebas na routeru upisat onu pristupnu sifru od svog moba jer ti je vjerovatno na security postavkama od routera ukljuceno da je jedino moguce spajanje preko tvog kompa...
[QUOTE=vedran/st]ja sam koristija wlan samo da bi se spaja na internet
a kolko te kosta internet? to prek t-coma?
ja san falija a bog mi i ti !! cili mi je stan pod wlanom i kad god nesto pribacujem (primjer sa servera na comp ili sa kompa na comp nikad mi nije veza 2mb/s prosijecno starta sa 8 pa krene na 16 zavisi o vecini filea koji prenosim sta veci to slabije!!Izvorno postao ihaladin
Vjerojatno imaš upaljen superG mode, ali ne znam dal to n80 podržava...Izvorno postao vedran/st
Super ako ti je takva brzina, ali me to malo čudi jer 16MB/s je 128Mbit/s a i sa superG je maksimalna brzina 108Mbit/s...
No to je sad već offtopic. Ima dio foruma o bežićnim mrežama. :-)
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Izvorno postao ihaladin
![]()
![]()
![]()
![]()
evo skinija sam sa sluzbene stranice palikaciju ali ja jos nisam uspija nac ono sta je na slici! nije valda da niko nezna o cemu se radi???
pa kako nezna, reko sam ti da je to isto kao i hot spot finder.. kad je upaljet taj program, sam trazi hot spotove i javlja ti da ih je nasao...
a zasto mi onda nema ove ikone na zazlonu??? reci mi ime te aplikacije mozda koristim krivu?? ja sam naso Nokia_N80_Internet_Edition_WlanWizard.sisx
e ja mislim da je to do softvera jer je izasao novi softver INTERNET EDITION za N80![]()
Bookmarks